Boros Dániel 1.2 kérdése:
Most újítanák be, gépet de ilyet még sose csináltam?
Figyelt kérdés
Szóval , egyenként szeretném megvenni az alkatrészeke, majd a többire félreteszek meg minden , először a videókártyát szeretném megvenni (az a legdrágább) , és a kérdés az hogy addig azt be tudnám-e építeni a régi gépembe? Kitud ilyenkor sűlni vagy ilyesmi? :D Persze , a régi szar tápomhoz soha nem építeném , be , az új most jön karácsonyra , de egy 2.8 as ket magos pentiumhoz , ideális lenne? Ha kell még valami infó , leírom, de az a helyzet hogy sokkal többet , én se tudok a mostani gépemről, az biztos hogy passzol az alaplaphoz .2017. dec. 18. 23:21
1/4 anonim válasza:
Nem tud kisülni, nem kalács ez! Ha az alaplapon van kompatibilis csatlakozó, és az új tápon is, gond nélkül működni fog. Viszont arra számíts, hogy nem fog hatalmas előrelépést jelenteni így önmagában, mivel a processzor biztosan nem fogja tudni kellő adattal ellátni.
2/4 anonim válasza:
Az alaplap tipusa kéne,abból kiderül van e megdelelő csatlakozó felület ( a maiaknál pci express x16 )
3/4 anonim válasza:
Még az is számít hogy a videokártyán milyen kimenetek vannak és hogy milyen régi a monitorod?
4/4 A kérdező kommentje:
Úgy tudom a mostani videókártyám is pci-expressel csatlakozik , de az alaplapról fogalmam sincs mi a neve. Semelyik benchmark program nem ismerte fel . :D A kimenet kompatibilásról meg már tudok , DVI os monitorom van , ahhoz veszek egy átalakítót .
2017. dec. 19. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!