Használhatom a PC-t videokártya nélkül?
A gépemben van egy Intel Core i5 4690K processzor, és egy Nvidia GeForce GTX 560 Ti videokártya. Jelenleg a videokártyára van kötve a monitor. Ha kivenném a videokártyát, és az alaplapra kötném a monitort, akkor így is működne?
Elvileg van benne grafikai meghajtó is, egy Intel® HD Graphics 4600.
Ehhez át kell valamit állítanom, vagy csak kiveszem a videokártyát, rádugom az alaplapra a monitort, és már működik is?
Tudom, hogy gyengébb, de nem szoktam már játszani, és netezésre, filmnézésre, torrentezésre bőven elég lenne a GPU.
De hogy kell ezt megoldani? Elég ahogy leírtam, vagy a BIOS-ban vagy valahol még kell valamit állítgatni hozzá? Vagy csak kiveszem az Nvidiát, és automatikusan átáll a proci meghajtójára?
Kivettem a videokártyát, és most csak az integrálttal tesztelem. Semmit nem kellett állítanom, működik a Full HD monitor, de tényleg elég gáz így. Nem azt mondom, hogy használhatatlan, de a szem már megszokta a simább működést.
Visszateszem az Nvidiát.
Köszönöm a válaszokat!
Ennek mi értelme volt?:D
Mert ha el akarnád adni a kártyát akkor oké,de csak azért kivenni mert nem játszol...ennyi erővel vágd le a lábad mert ugysem focizol.Eldöcögsz majd valahogy.:D
Annyi értelme volt, hogy nem tudtam, hogy hogy működik az integrálttal. Ha jó lett volna, akkor videokártya nélkül használtam volna. Kevesebbet fogyasztana a gépem. Lehet, hogy ha átállítom HD-ra a felbontást, akkor jó lett volna.
Sok laptopban csak a HD Graphics van, és jól működik vele.
Annyi értelme azért volt, hogy kifújattam belőle a port. Már ráfért, plusz megint tanultam valamit. :D
hypno!
Azt tényleg elfelejtettem megnézni, hogy van-e hozzá driver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!