Vélemények erről az olcsó PC-ről?
Processzor: [link]
videókártya: [link]
alaplap: [link]
ram: [link]
merevlemez: [link]
táp: [link]
gépház: [link]
A kereted érdekelne, mert nekem van jó pár javaslatom ami itt-ott segíthet lefaragni még pár ezer forintot. Pl: a proci amit írtál tényleg jó, viszont a G4600 jobb is, és olcsóbban is jössz ki vele. Olyan 2300Ft-ot spórolhatsz vele kb. Amikor én ezt néztem azt is figyelembe vettem, hogy melyik oldal megbízható a megannyi ajánlat közül. A compker ajánlata volt megbízhatóság és ár szerint a legmegfelelőbb mind2 proci esetében, és annak a boltnak az árait néztem, így spórolhatsz annyit amennyit mondtam.
Alaplaphoz is van ötletem. [link] - Ha a G4600-at választod, és feltételezhetjük, hogy hasonló szempontok alapján választod meg a boltokat mint ahogy én is, akkor eddig -1450Ft-ban vagy az általad leírt konfighoz képest, de cserébe egy jobb alaplapod van jobb procival. [link] - vagy veszed ezt a lapot, aminek egyetlen előnye, hogy valamivel olcsóbb. Én személy szerint a Mortar-t választanám.
A videókártya, amennyiben árban nem akarsz feljebb menni megfelel.
A RAM-hoz sincs hozzáfűzni valóm, amennyiben az ár ebben az esetben is kötött.
A HDD is jó, abban sem igazán tudok mit faragni, szépítgetni/javítani.
1450Ft plusz költség, de cserébe jobb lapod és procid lesz. Összegezve, szerintem így jobban megérné, mint ahogy te írtad.
# 4/4 Időpont 12-18 22:29
Köszönöm a válaszod, megfogadom a változtatásaidat, még annyin gondolkozok, hogy megérné-e intel core i3 7100-at venni a dual core g4600 helyett? 7000-el drágább, viszont jobb is. Ugyanabba az alaplapba belemegy? Esetleg van jobb ajánlat 30.000-ért? Még néztem a Ryzen 3-at, viszont az gyengébb az i3-nál.
https://www.youtube.com/watch?v=EzJVLrlstM4
alapból valamivel erősebb az i3, de ebből egy 560al amúgy se vennéd észre a külömbséget, de Turbozva 3,9ghz-re kb i5 7400-al van egy szinten https://www.youtube.com/watch?v=YVndJLtNZGE&t=3s nem beszélve arról, ha 3200mhz-es ramok vannak mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!