Nagyon olcsó Gamer kofig vélemények, ötletek?
Sziasztok!
Összeraktam elméletben egy kezdő belépő szintü? Gamer pc-t.
Kiváncsi lennék a véleményekre,milyen játékok mennének el rajta akadásmentesen 30fps küröl.
Grafikai beállításokról semmi extra igényem nincs,se hd minőség,se nagy felbontás csak menjenk a játékok a keret nagyon szükös volt.
A Konfig:
Processzor: AMD A6 6400K processzor Ár:13,824 Ft
Alaplap: Asrock FM2A55M-VG3+ alaplap Ár:10,065 Ft
Ram: Kingston 4GB DDR3 1600MHz KVR16N11S8/4 memória Ár:8,679 Ft
Merevlemez:Toshiba 1TB 32MB SATA3 DT01ACA100 Ár:13,418 Ft
Optikai meghajtó: Samsung SH-118BB/BEBE OEM fekete DVD olvasó Ár:3,382 Ft
Videókártya: Sapphire R7 240 1GB DDR5 Boost 11216-01-20G Ár:16,921 Ft
Ház: Kolink CXA-N1802A fekete számítógép ház Ár:5,358 Ft
Táp: Akyga Basic 550W 12CM OEM tápegység Ár:5,328 Ft
Össz:76,975Ft(áfával)
(Ennyi a max keret)
Akinek van jobb ötlete nagyon kiváncsi lennék rá,hogy ennyi pénzből mit lehetne kihozni ami ár/érték arányban a legjobb lenne,de csak a fennt említett maximum összegen belül.
A kérdésre válaszoljatok légyszíves,a dobd ki az ablakon,mert szar vegyél fél milláért progépet hozzászolásokból nem kérek.köszi.
ez nem gamer, még annyira se amire Te szeretnéd, vga nagyon gyenge, táp semmire se jó, csak alátétnek, proci egy apu, ami felesleges ha vga is van mellette
szerintem használtan ittkörül lehet kapni pofás gépeket, keresgélj, esetleg valaki majd állít össze egyet neked
A tápon nem szabad spórolni! Egy FSP Hexa 500W vagy egy Chieftec CTG 500W-t alá.
Esetleg egy Hexa 400W de azt nemtudom, hogy elég-e
Úgy látom már én is,hogy ennek így nemsok értelme van inkább egy APU-s erősebb konfigot írnátok ennyi pénzért.?
Amit késöbb egy HD7770 kártyával bővítenék.
A lényeg vidikari nélkül férjen bele ebbe az összegbe.
APU-ból ezt gondoltam ki.
-AMD A8 6600K processzor Ár:24,022Ft
-Spire Storm 532 SP532S7 processzorhűtő Ár:1783Ft
-Asrock FM2A55M-VG3+ alaplap Ár:10065Ft
-Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz Ár:9365Ft
-Toshiba 1TB 32MB SATA3 7200rpm Ár:13,418Ft
Samsung SH-118BBBEBEOEM feketeDVDolvasó Ár:3382Ft
Kolink CXA-N1802A fekete ház Ár:5358Ft
HKC V-POWER 450W tápegység Ár:7658Ft
Összesen:75.042
Késöbbiekben ezt bővíteném még,de addigra kellene valami játszogatni:) újabb játékokon közepes garikán kb.
Vélemények?
utolsó válaszoló!
Mint írtam ez max keret az a táp már nem fér bele nekem.
Csak egy ideiglenes gép lenne késöbbiekben bővítenén még 8gb dual chane ram,Hd7700kártya és egy minőségi táppal.
kb fél évet kellen eldöcögnie újabb játékokon közepes grafikával erre képes lenne.?
talán
de ha belegondolsz, akkor csak pazarolsz így, inkább még gyűjts hozzá, hogy legalább az a táp férjen bele
mellesleg egy ilyen táppal a többi hardver épségét is kockára teszed, persze nem az én pénzem, csak egy tanácsot adtam
Szia!
Az első konfigod árának alapján egy ilyen:
pont beleférne a második konfigodba, ha az ottani tápot erre cseréled. Ha még nem vetted meg, akkor szerintem cseréld ki rá. Hidd el, jobb egy minőségi táp, ami nem füstöl el a teljes géppel együtt a gari lejárta után 1 nappal. Erre a jövőben építeni is lehet. :)
Rendbenköszönöm. megfogadom a tanácsokat és kicserélem azt a tápot arra amit írtatok,de egy kérdésre még keresm a választ a mai játékokra az az APU-s konfig elég lenne ideiglenesen alap grafikán,kis felbontással?
És utána egy HD7770es kártyával/+4Gb rammal dual chanelben mire lenne képes.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!