Köszi! Egyébként 5-10 ezerft között gondoltam de egy ilyesfajtát fogok szerezni szerintem. :) A monitorokhoz meg nem értek szóval ott jó lenne egy kis segítség :)
2012. dec. 28. 14:37
4/7 anonim válasza:
Ebből az árból(140k) kijönne egy szép konfig FX-6300 és HD 7850 párossal. Aztán HEXA kábelei elég rövidek alsó tápos házba (De ez lehet csak a 400W-osra vonatkozik). De ha 150k a keret akkor meg FX-6100+HD 7870 is akár. DVD írónak Samsung SH-224BB/BEBE-t ajánlom (nem biztos, hogy így kell írni)
2012. dec. 28. 14:40
5/7 A kérdező kommentje:
Szintén köszi a véleményeket! :) Persze lehetne jobb AMD úton, de sajnos nem a játékokban nyújtott teljesítményt díjazom. Egyenlőre szépen lassan akarom felépíteni-fejlesztgetni a gépet, értem ezen egy sokkal drágább Intel erőgép beszerzésén. Valamint egy jobb grafikus kártya beépítésén:de ez kevésbé fontos.
2012. dec. 28. 14:57
6/7 anonim válasza:
De a 1155-ös foglalat jövőre megszűnik ha jönnek a Haswellek.
2012. dec. 28. 14:58
7/7 A kérdező kommentje:
Mindig lesznek újítások, khm ezt félve mondtam.
Pozitívum az újításnak hogy a régebbinek csökken az ára 'remélhetően', és a mostani i7-es dolgok különben is jóval többet nyújtanak mint amire a jelenben szüksége van egy normális felhasználónak. Akkor mi is itt a probléma? :)
Persze jó ha korszerű dolgod van, de csak is akkor ha neked tényleg szükséged van rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!