Tápegységből mely márkák a legmegbízhatóbbak/minőségiek?
Tápot sosem márka alapján veszünk hanem konkrét típusok alapján.
Én ezeket tartom elég jónak:Delta,Enhance,Superflower,Seasonic.
De érdekességkép annyit elárulok hogy sok gyártó csak átmatricáz és piacra dobja a tápot valami átalakítással saját néven.(Be Quiet!,Corsair,XFX,EVGA stb.)
Szóval ez az egész összetetted annál minthogy Brand alapján vegyen bárki is tápot.
#2: Ez igaz, de Seasonic a 14000 forintos SS-400ET is, vagy épp az S12 II 520 ami szintén 20000 alatt van árban. Ettől függetlenül ti ketten már leírtátok a lényeget, tápegység adatbázisból kikereshető hogy miben mi van. Általában a megbízhatóak közé tartozik még az FSP ami szintén sok neves brand gyártónak ad el belsőt, így például a Be Quiet! is használja. Adatbázis például:
#3.Kis OFF:
Végre belekerült a Masterwatt Lite is, most már 100% Enhance beles de teszt még mindig nincs róla...
(mondjuk én már jó pár hónapja használom, pár dolgot leteszteltem is hibátlan, kicsit hangos de sokkal jobb választás mint egy Hexa+)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!