Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Tápegységből por/égett...

A Tápegységből por/égett szerű szag jön. Még csak 2 órája van bent. Nagyon aggódok miattam ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
A táp nem egy szar approx vagy HKC hanem egy márkás Corsair Vengeance 500w. Csak jó véleményt olvastam a tápról úgyhogy nemtudom mi lehet a baj.
2016. aug. 19. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha új és még csak 2 órája van bent az érdekes. Az új tápoknak (mivel én 2 hete szereltem be hasonlót) nem szabadna ilyen szagot árasztania. Ha továbbra is folytatódik vagy nézz bele zseblámpával, ha nem találsz benne semmit, akkor vidd vissza.
2016. aug. 19. 11:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első bekapcsolásnál, használatkor előfordulhat, jonnyguru és technic tesztjében nem, hardwareluxx-éban viszont igen, ők is tapasztalták, hogy az "új termék illata" itt túl erősre sikerült.

[link]

Majd elmúlik, semmi ok az aggodalomra.

2016. aug. 19. 11:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van és csak az "új illat" az... 2 héten keresztül nézelődtem kérdezgettem hogy melyik táp a legjobb a 20ezres kategóriában és ezt ajánlották. Remélem jó döntést hoztam :/
2016. aug. 19. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!