A gépemből égett szag jött ki és kikapcsolt, mi történhetett?
Figyelt kérdés
Bekapcsoltam a gépem, kimentem a szobából. Mire visszajöttem, égett szag volt és a gép kikapcsolt. Azóta nem kapcsol be. Videókártya volt csak cserélve egy hete, de az hibátlannak tűnik és jól van bekötve. A táp felől érkezett az éget szag, úgy éreztem. Valaki találkozott már hasonlóval?2015. ápr. 20. 18:31
1/12 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy milyen tápod van?
Amúgy nagyon valószínű hogy a táp ment szarrá, főleg hogy írtad is hogy új vga-t vettél.
3/12 A kérdező kommentje:
HKC USP 5550. A vga meg ugyan olyan mint a régi, csak a másik megsérült szállítás közben.
2015. ápr. 20. 18:36
4/12 anonim válasza:
Hát elég noname tápod van szóval biztos hogy ez volt a gond. Próbáld ki esetleg egy csere táppal és ha azzal jó és nem vitt magával a táp más alkatrészt akkor utána vegyél egy normális tápot.
5/12 anonim válasza:
Így jár az aki spórol a tápegységgel.Egyébként tényleg egy noname tápegység
6/12 A kérdező kommentje:
Milyen tápot ajánlotok? Ezt sem vettem, csak kaptam ismerőstől. Cooler master/Zalman/Chieftec vagy mi a legjobb, ami 15 alatt van de meg is éri az árát?
2015. ápr. 20. 18:46
7/12 anonim válasza:
Ha nem vitte magával az egész gépet, akkor szerencséd van. Cseréld le valami normálisra, bár jó lenne tudni, hogy pontosan milyen géped van, hogy milyen táp illik bele.
8/12 anonim válasza:
Jól írták, elfüstölt. Én is tapasztaltam már ilyet, leég az egyik kondi.
Megbízható márkák: Aerocool, Deepcool, Cooler Master, Chieftec, Zalman, Xilence, Corsair, Antec, EVGA, Enermax, Fractal Design, Seasonic, FSP, Be Quiet!, Sharkoon... sorry attól a gyártótól, akit esetleg kihagytam.
Nagyban függ a cputól és a vga-tól, hogy mekkora és milyen áru tápot rakj a gépbe. Ha átlagos géped van, közepes kategóriájú procival, vga-val, akkor egy 500-as táp jellemzően elég. Pl.: [link] (ez spec. Corsair belsős Deepcool)
9/12 anonim válasza:
FSP 500W HEXA+ ,de elég lehet egy FSP 400W HEXA is.
10/12 A kérdező kommentje:
Új fejlemény: A billentyűzet usbje szétégett.
2015. ápr. 20. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!