Tűzijáték szerű ropogás és égett szag, a videokari szállhatott el?
Éppen a Dead Space 3-al játszottam,mikor egyszer csak a gépem ilyen tűzijáték szerű ropogás hangot adott!Aztán pedig éreztem az égett szagot!A kép egyből elszállt,de a gépem pörgött tovább!
Kikapcsoltam és leszedtem az oldalát,de sehol nem láttam égett nyomokat,és a szag alapján sem tudtam rájönni hol történhetett!Természetesen arra gondolok,hogy a videokari szállt el!Mikor bekapcsolom a gépet,elindul minden rendesen,pörög a ventilátor,és pörög a videokari ventilátora is de a képet nem tölti be,tehát egyáltalán nincs kép!Az lenne a kérdésem,hogy tuti-e,hogy a videokari szállt el,vagy lehet esetleg más is?
Konfigom:
Asus P6T Deluxe V2
Intel Core i7
Geforce GTX 275
Hogyne, például a tápegység egy része is elszálhatott.
Azért próbáld körbeszagolni, hogy honnan jött az amperszag. Az nem múlik el csak úgy.
A tápom típusa: LC-Power LC8650
Megszagolgattam megint,most úgy éreztem,hogy a videokari felől jön a szag(hozzá teszem asszony sehonnan nem érezte)
De gondoltam egyet kiszedtem a videokarit,és szét szedtem,hogy megnézzem belül van-e esetleg valami égett rész,vagy illat jobban!De oops nem is tudtam,hogy abban is van paszta :) ezért gondolom azt most mindenképp cserélni kell!Amúgy semmilyen égett részt nem láttam a videokarin,és égett illatot sem éreztem intenzíven!
Természetesen annak jobban örülnék ha a táp lenne a ludas mert az jóval olcsóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!