Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép ezekre a célokra...

Ez a gép ezekre a célokra tökéletes lesz?

Figyelt kérdés

5k 60 fps-es gaming és videóvágás illetve videózáshoz ,és streamhoz ezeket mind 5k 60 fps-be ,telefonom is van jelenleg egy Iphone X-em van amit szintén fogok venni másikat ill már meg is vettem a másik telomat,de azt még szálítják ki mert telon is ha nem is 5k-ba de jobb minőségben akarom a vidiket csinálni az Iphone X-et vettem 380k-ért ha jól emlékszem ,nem bántam meg mert végülis tényleg jó telo volt de viszont azota a 3 hónap óta meg tanultam felnőtt fejjel gondolkodni ,és nem csak azt nézni ,hogy Iphone ,hanem ,hogy mit tud a telefon ,most jelenleg rendeltem egy OnePlus 5 128GB Dual telefont ,de nem is a telefonomat akarom le írni hisz nem ezért jöttem,hanem a gépemet írnám le amit nem egybe veszek hanem össze rakok:

Intel Core i9-7980XE 18-Core 2.6GHz LGA2066

ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME Alaplap

Corsair Vengeance RGB 128GB

Dell 3 5" 1.2TB 15000rpm SAS

Samsung 850 EVO Basic 2.5" 1TB SATA3

COUGAR PANZER MAX

Enermax Platimax 1700W Platinum

4 ClubPcolorD GeForce GTX 1080 Ti GameRock Premium 4 DB Videókártya (ami palit :d)

4 Way SLI

KB 3 millios keretből akarok ki jönni ,és ahogy nézzem ez kb ott körűl van ,nos lapot azt azért választottam mert arra volt oda írva az Extreme ,és a proci is Exreme ,és biztosra akartam menni ,hogy belemenjen a proci,na meg a prociból is azért a legdrágább i9 mert 4 GTX 1080 Ti-t kel hajtania ,na meg ezzel gyorsabb a renderelés ,videózásban is gyorsabb mint mondjuk az i9 7920x stb,ramból gondolkodtam 64 gb-n csak de ,inkább 128 GB mellett döntöttem ,gépháznál tetszés szerint választottam ,ez a gép mellékesen azért raktam össze ,hogy még 10 évvel ezutáni játékok is eldöcögjenek talán még majd rajta ezért is vettem 128 GB ram-ot ,hogy valszeg mindenképp elég legyen ,a másik meg , a legfőbb dolog pedig az ,hogy szeretném a videók minőségét és a játék minőségét is a maxra növelni?!

2017. dec. 15. 15:33
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És még egy Philips 275P4VYKEB Monitor amit már meg vettem!
2017. dec. 15. 15:35
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Ha már ennyi időd van hogy mindenből megtaláltad a legdrágábbat és kimásoltad ide poénból, akkor légyszi ülj le egy helyesírási szótárral.

Honnan tudom hogy poén? A leírás felében semmi logika, cask rizsa, összefüggéstelen adatok, majd leírsz egy konfigot aminél drágábbat nem nagyon lehet összeállítani viszont épeszű ember nem venné meg, és nem költene játék streamelésre 3 misit.

2017. dec. 15. 15:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló 1.nem mindenből a legdrágábbat találtam meg 2. mielőtt feltettem ezt a kérdést 6-szor átgondoltam ,hogy a tróllok miatt fel tegyem e a kérdést vagy sem a tróllok miatt akik tinik vagy annál is fiatalabbak ,és gyerek fejjel gondolkodnak és úgy gondolják ,hogy valakinek nem lehet millája ,vagy akinek van egy pár misije az nem jöhet fel gyakori kérdésre ilyen kérdést fel tenni,de ha nem kapom normális választ egy felnőttől vagy egy eszesebb fiatalabbtól ,akkor vagy fel teszem a kérdést egy videósnál,vagy ez a gép lesz ,még akkor is ha nem tudok róla semmi,és ment a piros!
2017. dec. 15. 16:06
 4/11 A kérdező kommentje:
És a streamokkat Pableco-ba csinálnám!
2017. dec. 15. 16:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Hetfon suli, inkabb arra koncentralj!
2017. dec. 15. 16:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Biztos ,hogy nem vagy még eléggé fel nőve ,de már a gyakori kérdéseken hardverekről keresel kérdéseket ,és egy normális ember olyat nem feltételez a másikról ,hogy pénzről vagy drágább cuccról hazudna!
2017. dec. 15. 19:11
 7/11 MGéza ***** válasza:
Ha nem poén, akkor is ökörség a kérdés: Senki nem lát a jövőbe, nem tudjuk milyen technikákat támogatnak majd az akkori videokártyák, lehet feldughatod magadnak a 4 darab 1080ti-t úgy ahogy van, mert egy darab középkategóriás lealázza, vagy nem indul el rajta semmi. Lehet hogy addigra az Intel core is régen elavult lesz és majd múzeumban mutogatják hogy régen ilyen elvek mentén képzelték el a korszerű processzorokat. Nem kell sokat visszamenni az időben hogy ilyesmire példát találjunk. Szóval hót fölösleges szórnod a pénzt csak azért mert van, ezzel csak azt akarom mondani.
2017. dec. 15. 20:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Erre már kék pacsi ment kék pacsi ment egyenlőre ,de talán egy értékesebb válasszal mehet majd zöld is,én tisztában vagyok ezzel lehet ,hogy már 2 év múlva elavult ,lesz de ez a gép akkor mindenre elég most?
2017. dec. 15. 20:47
 9/11 MGéza ***** válasza:

Elég visszamenni A GTX 280-ig. Csak ennyit mutatnék, 3 év alatt ennyit fejlődtek a kártyák akkor:

https://www.youtube.com/watch?v=IpFBnW4_Mrk

2017. dec. 15. 20:48
 10/11 anonim ***** válasza:
58%
Még mindig ajánlom mellé a helyesírási szótárt, többre mész vele
2017. dec. 15. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!