Ez a gép ezekre a célokra tökéletes lesz?
5k 60 fps-es gaming és videóvágás illetve videózáshoz ,és streamhoz ezeket mind 5k 60 fps-be ,telefonom is van jelenleg egy Iphone X-em van amit szintén fogok venni másikat ill már meg is vettem a másik telomat,de azt még szálítják ki mert telon is ha nem is 5k-ba de jobb minőségben akarom a vidiket csinálni az Iphone X-et vettem 380k-ért ha jól emlékszem ,nem bántam meg mert végülis tényleg jó telo volt de viszont azota a 3 hónap óta meg tanultam felnőtt fejjel gondolkodni ,és nem csak azt nézni ,hogy Iphone ,hanem ,hogy mit tud a telefon ,most jelenleg rendeltem egy OnePlus 5 128GB Dual telefont ,de nem is a telefonomat akarom le írni hisz nem ezért jöttem,hanem a gépemet írnám le amit nem egybe veszek hanem össze rakok:
Intel Core i9-7980XE 18-Core 2.6GHz LGA2066
ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME Alaplap
Corsair Vengeance RGB 128GB
Dell 3 5" 1.2TB 15000rpm SAS
Samsung 850 EVO Basic 2.5" 1TB SATA3
COUGAR PANZER MAX
Enermax Platimax 1700W Platinum
4 ClubPcolorD GeForce GTX 1080 Ti GameRock Premium 4 DB Videókártya (ami palit :d)
4 Way SLI
KB 3 millios keretből akarok ki jönni ,és ahogy nézzem ez kb ott körűl van ,nos lapot azt azért választottam mert arra volt oda írva az Extreme ,és a proci is Exreme ,és biztosra akartam menni ,hogy belemenjen a proci,na meg a prociból is azért a legdrágább i9 mert 4 GTX 1080 Ti-t kel hajtania ,na meg ezzel gyorsabb a renderelés ,videózásban is gyorsabb mint mondjuk az i9 7920x stb,ramból gondolkodtam 64 gb-n csak de ,inkább 128 GB mellett döntöttem ,gépháznál tetszés szerint választottam ,ez a gép mellékesen azért raktam össze ,hogy még 10 évvel ezutáni játékok is eldöcögjenek talán még majd rajta ezért is vettem 128 GB ram-ot ,hogy valszeg mindenképp elég legyen ,a másik meg , a legfőbb dolog pedig az ,hogy szeretném a videók minőségét és a játék minőségét is a maxra növelni?!
Ha már ennyi időd van hogy mindenből megtaláltad a legdrágábbat és kimásoltad ide poénból, akkor légyszi ülj le egy helyesírási szótárral.
Honnan tudom hogy poén? A leírás felében semmi logika, cask rizsa, összefüggéstelen adatok, majd leírsz egy konfigot aminél drágábbat nem nagyon lehet összeállítani viszont épeszű ember nem venné meg, és nem költene játék streamelésre 3 misit.
Elég visszamenni A GTX 280-ig. Csak ennyit mutatnék, 3 év alatt ennyit fejlődtek a kártyák akkor:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!