Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért zúg halálra az összes...

Miért zúg halálra az összes mikrofon amit veszek, bármilyen legyen (tesco-s, vagy 90. 000Ft os gamer) Már nagyon sok féle különböző mikrofont (fülest) vettem hogy melyik a tökéletes hogy ne zúgjon de még is zúg miért?

Figyelt kérdés
Bármilyen fülesem, mikrofonom van, a skype társaim illetve ha egy videót készitek akkor annyit halani hogy kis búgás van de ha be fogom a pofám legalább 10 másodpercre akkor egy eszméletlen nagy SÜKETITŐ HAL KARÁSODÁSHOZ vezethető zúgás jön létre! talán hangkártya a baj? mert nekem alaplapba van kötve.

2017. jún. 27. 09:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Vegyel usb-set aminek sajat hangkartyaja van, talan megoldja.

Javitani kellene a haz (ahol laksz) vezetekeit, mert vagy ott van gond a foldelessel, vagy a gephazban.

2017. jún. 27. 09:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Mármint hogy érted hogy gépházban földelésel
2017. jún. 27. 09:27
 3/9 anonim válasza:
Mikrofon zúgást esetleg interferencia okozhatja, vedd lejjebb a mikrofon hangerejét/érzékenységét. Nekem akkor kezdett el zúgni amikor a hangfal mellé tettem, igye a mágnes miatt begerjed és zúg. Mondjuk nekem a fejhallgatón volt a mikrofon.
2017. jún. 27. 09:33
 4/9 CspCsj ***** válasza:

Talán a mikrofon figyelés gerjeszti?

Óra melletti hangszóróikonon jobbegérgomb > Rögzítőeszközök > Mikrofonon duplaklikk > Figyelés fül > Eszköz figyelése elől vedd ki a pipát > OK.

Javult?

2017. jún. 27. 10:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem... mondom hogy videóba vissza nézve és skype társaim is mondják hogy zúg de nincs bent a figyelés
2017. jún. 27. 13:11
 6/9 CspCsj ***** válasza:
Esetleg a Figyelés mellett a Jelszintek fülnél nincs az erősítés nagyon felhúzva? Ha igen, akkor próbáld visszavenni.
2017. jún. 27. 14:22
 7/9 A kérdező kommentje:
:D nincs..
2017. jún. 27. 20:21
 8/9 CspCsj ***** válasza:

A gerjedést több dolog is okozhatja.

Itt is ötletelnek:

[link]

"...a helyiséget akusztikailag csillapítani kell. Padlószőnyeg, kárpitozott székek, az oldalfalakra is drapéria, lehetőleg vastagabb anyagból."

"...rossz a mikrofonod, nincs benne semilyen zajcsillapitás."

2017. jún. 28. 15:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Utána jártam és nagyon úgy tűnik hogy hang kártya kell ha nem lesz jó akkor ki dobom az egészet 😃
2017. aug. 4. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!