Ez a gép jó lesz ezekre a célokra?
Filmnézés ,cs:go ,gta 5 720 p high beálísokon ,de nem full high pl a Grass a texture ,és a Shadow bálítását le veszem med-re a reflection meg fel tenném ulra-ra és a többit meg natur high grafikára ,láttam egy videót gt 610-el ahol a gta5-ben high-en 720p-n 25-30 fps volt így talán még meg lehet a fix 30 is,de nekem már a 20-25 is elég ,na mind na meg persze programokhoz is kel a gép de ahhoz szerintem tökéletes ,filmet nézni meg nem tudom ,hogy csak 1080p-be vagy 1440p-ben tudok vagy 4k-ban talán egy kis akadás mellett tudok 4k-ban is akkor jól van ha egy kicsit laggol a film engem nem érdekel 4k-ban nézem azzal a laggal is, a gép 25 ezer forintba fog kerűlni.... úgy ,hogy minden használt benne ,és ez a gép már tökéletes lesz nekem ,ha tényleg jó ezekre a célokra... egyik barátom mondta ,hogy ezekkel az alkatrészekkel vegyem a gépet...
:
Intel Celeron G540
Asrock H61M-DGS R2.0 - Alaplap
Hynix 4GB DDR3 1333MHz
Chieftec 450W tápegység
Toshiba 3.5" 1TB 7200rpm 32MB SATA3
Akyga AK995BK gépház
Corsair Air AF120 LED Quiet Edition High Airflow 120mm hűtő
Manli GT 610 1gb ddr3
?
Az a HD 6850 már normális kártya, de nem tudom milyen Chieftec tápod van, mert IArenára bizony nem bíznám rá, szerintem el se bírná. Inkább picit drágábban nézz körül, hardverapro.hu-n 10k összegért HD 7770-et kapsz ami azonos erőszint de lényegesen kisebb fogyasztás mellett, vagy ezt is megveheted:
Procinak vedd meg ezt ha belefér az anyagi keretedbe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!