Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép jó lesz ezekre a...

Ez a gép jó lesz ezekre a célokra?

Figyelt kérdés

Filmnézés ,cs:go ,gta 5 720 p high beálísokon ,de nem full high pl a Grass a texture ,és a Shadow bálítását le veszem med-re a reflection meg fel tenném ulra-ra és a többit meg natur high grafikára ,láttam egy videót gt 610-el ahol a gta5-ben high-en 720p-n 25-30 fps volt így talán még meg lehet a fix 30 is,de nekem már a 20-25 is elég ,na mind na meg persze programokhoz is kel a gép de ahhoz szerintem tökéletes ,filmet nézni meg nem tudom ,hogy csak 1080p-be vagy 1440p-ben tudok vagy 4k-ban talán egy kis akadás mellett tudok 4k-ban is akkor jól van ha egy kicsit laggol a film engem nem érdekel 4k-ban nézem azzal a laggal is, a gép 25 ezer forintba fog kerűlni.... úgy ,hogy minden használt benne ,és ez a gép már tökéletes lesz nekem ,ha tényleg jó ezekre a célokra... egyik barátom mondta ,hogy ezekkel az alkatrészekkel vegyem a gépet...

:

Intel Celeron G540

Asrock H61M-DGS R2.0 - Alaplap

Hynix 4GB DDR3 1333MHz

Chieftec 450W tápegység

Toshiba 3.5" 1TB 7200rpm 32MB SATA3

Akyga AK995BK gépház

Corsair Air AF120 LED Quiet Edition High Airflow 120mm hűtő

Manli GT 610 1gb ddr3

?

2017. nov. 8. 19:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A kérdést ,úgy akartam fel tenni ,hogy Ez a Gamer és felhasználási gép jó lesz ezekre a célokra? de szerintem teljesen mind1 ez is!
2017. nov. 8. 19:05
 2/11 A kérdező kommentje:
És ha van itt olyan akinek a proci vagy a vga,vagy ehhez hasonló erős gép már meg volt és tapasztalatból tud nekem segíteni akkor írja meg nekem ,hogy mit tapasztalt
2017. nov. 8. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
A celeron nagyon gyenge, és a videokártyád sem sokkal jobb, mint egy integrált megoldás. Ennél kicsit jobb videokártyát vegyél, és akkor minimális játékra elég lesz.
2017. nov. 8. 19:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
25ért annyira nem gáz, viszont nagyon messze van a gamer géptől.
2017. nov. 8. 19:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Na rendben tudtam a vga-ról is ,hogy nem egy brutális kártya na de azért csak úgy amennyire ,jó meg is mondták egy páran ,és régen jó kártyának számított ,egy kis gamer gépbe tökéletes régebbi játékokhoz jó persze ,hogy nem is arra tervezték hanem irodai kártya és arra a célra gondolom jó na ,de régen jó kártyának számított ha úgy nézzük ez is egy komoly szintű kártya mert most érted egy régi Radeonhoz képest pl egy Radeon HD 5450-hez vagy egy GeForce 6600-hoz képest azért jócskán jobb ,mert azért nem kel ezt a kártyát sem le nézni attól még ,hogy nem egy GeForce GTX x70-es kártya ,na jólvan most épp azon gondolkozok ,hogy lehet egy GT 710-et kéne bele venni ,csak 1 ezressel drágább a 610-nél,és erősebb is ,szóval azt az +1 ezret érdemes rá kőlteni vagy elég a 610 is?!
2017. nov. 8. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

Az integrált grafika még jobb is, mint a 610. Nem a hasamból beszélek. #2 vagyok

2017. nov. 8. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Nézz használtan egy GTX 460 szintű kártyát.
2017. nov. 8. 22:58
 8/11 A kérdező kommentje:

Ez jó lesz szerintetek?

[link]

2017. nov. 8. 23:41
 9/11 MGéza ***** válasza:

Az a HD 6850 már normális kártya, de nem tudom milyen Chieftec tápod van, mert IArenára bizony nem bíznám rá, szerintem el se bírná. Inkább picit drágábban nézz körül, hardverapro.hu-n 10k összegért HD 7770-et kapsz ami azonos erőszint de lényegesen kisebb fogyasztás mellett, vagy ezt is megveheted:

[link]

Procinak vedd meg ezt ha belefér az anyagi keretedbe:

[link]

2017. nov. 9. 08:06
 10/11 MGéza ***** válasza:
Egyébként az ebay-os kártyánál azt is olvastad ugye hogy nem szállít Magyarországra? Vagy ha szállít akkor kb még ugyanannyiban lenne a kártya mire ideérne mint amennyiért hirdeti.
2017. nov. 9. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!