Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen notebookot ajánlanátok...

Milyen notebookot ajánlanátok ezekre a célokra?

Figyelt kérdés

Karácsonyra szeretnék beruházni egy notebook-ra de nem vagyok túl jártas a témában.

Amikre használnám: Leginkább csak internetezésre, dokumentum szerkesztésre (tanulok és jegyzeteket írok), FULL HD videók nézésére és letöltésekre használnám...játszani nem igazán szoktam. Leginkább itthon használnám, de néha lehet hogy magammal is vinném. Ezek alapján milyen notebook-ot ajánlanátok?

A Sony-tól a Vaio sorozatot néztem, de szerintem kicsit túl vannak árazva, a többi gyártót meg nem ismerem. Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. nov. 20. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
És mennyi pénzt szánnál rá? Mekkora kijelzőt akarsz? 1366×768-as felbontás elég, vagy nagyobbat akarsz?
2012. nov. 20. 18:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát olyan 120-130 Ezer körül gondoltam, de ha picit több az még nem nagy baj. Szerintem elég az a kijelző felbontás. Feltételezem hogy ezekre a célokra az is megfelel :D
2012. nov. 20. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ezt ajánlom ennyiért:

[link]

A hardver bőven elég az általad felsorolt dolgokhoz, normális anyagminőségű, rendesen összerakott, matt kijelzős.

2012. nov. 20. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!