Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép jó lesz ezekre a...

Ez a gép jó lesz ezekre a célokra?

Figyelt kérdés

Filmnézés ,cs:go ,gta 5 720 p high beálísokon ,de nem full high pl a Grass a texture ,és a Shadow bálítását le veszem med-re a reflection meg fel tenném ulra-ra és a többit meg natur high grafikára ,láttam egy videót gt 610-el ahol a gta5-ben high-en 720p-n 25-30 fps volt így talán még meg lehet a fix 30 is,de nekem már a 20-25 is elég ,na mind na meg persze programokhoz is kel a gép de ahhoz szerintem tökéletes ,filmet nézni meg nem tudom ,hogy csak 1080p-be vagy 1440p-ben tudok vagy 4k-ban talán egy kis akadás mellett tudok 4k-ban is akkor jól van ha egy kicsit laggol a film engem nem érdekel 4k-ban nézem azzal a laggal is, a gép 25 ezer forintba fog kerűlni.... úgy ,hogy minden használt benne ,és ez a gép már tökéletes lesz nekem ,ha tényleg jó ezekre a célokra... egyik barátom mondta ,hogy ezekkel az alkatrészekkel vegyem a gépet...

:

Intel Celeron G540

Asrock H61M-DGS R2.0 - Alaplap

Hynix 4GB DDR3 1333MHz

Chieftec 450W tápegység

Toshiba 3.5" 1TB 7200rpm 32MB SATA3

Akyga AK995BK gépház

Corsair Air AF120 LED Quiet Edition High Airflow 120mm hűtő

Manli GT 610 1gb ddr3

?

2017. nov. 8. 19:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
25 ér nem vészes, de én ilyet nem vennék meg. Sztem teljesen használhatatlan lenne, a proci nagyon gyenge a videokártya meg szintén nem ér sz*t sem. 2010-11 környéki i5-ös, i3-as procikat már 10-15 körül dobálják akár alaplappal együtt is, érdemes lenne körülnézni és alkatrészenként megvenni a gépet. Videokártyának egyelőre az integrált is elég lenne, később meg vennél egy GTX 1050-t vagy RX 570 / RX 580-at.
2017. nov. 9. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!