A gép fütyül de terhelés alatt nem, valaki találkozott ilyen fura dologgal?
Figyelt kérdés
Hellosztok! Az asztali gépembe egy ideje halkan fütyül valami folyamatosan (nagy eséllyel nem a tápegység), és az a különös, hogy csak üresjáratban csinálja (Windowsba, netezésnél, ilyesmik), viszont terhelésnél tehát játékoknál és telepítésnél ez a hang nem jelentkezik. Lehet én se hinném el látatlanba, de pontosan így van ahogy leírtam, már bőven volt időm kifigyelni. Intel Q9400 processzor és Fujitsu D3011-A1 alaplap. Mi adhatja a hangot? Én az alaplapra gyanakszom legjobban, de terhelésnél tényleg megszűnik ez a hang. Valaki találkozott ilyennel már és van megoldás? Köszi!2017. dec. 6. 18:03
1/4 anonim válasza:
Ugyan ilyen alaplapom, és procim volt nemrég, és pont ezt a hibát produkálta. Kicseréltem a tápot, a vga-t, de a hiba megmaradt. Ebből arra következtetek, hogy az alaplap a hunyó.
2/4 A kérdező kommentje:
Véletlen egybeesés, tehát sehogy sem sikerült megszüntetned a hibát? Mi okozhatja ezt az egészet? A gép működésében volt nálad hibajelenség? (fagyás, újraindulás, bármi más)
2017. dec. 6. 19:52
3/4 anonim válasza:
Semmi rendellenesség nem volt vele. Az egyik legstabilabb gépem volt az. vagy 2 évig használtam így.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem sincs amúgy gond vele ezt az apróságot leszámítva, de akkor egy picit asszem megnyugodtam hogy nem egy teljesen egyedi és sosem látott hibáról van szó.
2017. dec. 6. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!