Valahogy sikerült letöltenie a gépemnek és telepítenie is a netről, egy teljesen kínai programot, hogyan tudnám kiírtani? Valaki találkozott már hasonlóval? Lentebb kifejtem ˇˇˇˇˇˇ
folyton bevillog a bal alsó sarokban, és sehogyan nem tudom kitörölni, mindennel próbálkoztam már, még a játékokból is kiléptet, hogy jelezze pl, hogy 22% meg ilyenek, de kínai jelekkel van minden, a memóriámat is zabálja (RAM) meg szerintem a procimat is felpörgeti:/ Segítsetek légyszíves!
Előre is köszi!
Túlságosan terhelt elméjű géped lehet, ha a felhasználó engedélye nélkül tölt le és telepít alkalmazásokat.Bele sem merek gondolni ezek után, milyen lehet a felhasználóé ?
- Szét kellene nézni a telepített programok között.
- Kiválasztod a szükségteleneket, és törlöd.Megfontolandó, hogy csökkentett módban hajtsd ezt végre.
- Vírusirtás ( pl. online NOD ).
- AdwCleaner, Malwarebytes, Hitman Pro egyikének vagy akár mindegyikének futtatása.
" eset smart security 6-om"
8-as a legújabb
Sajnos sehogy nem lehet leírtani... terheli a rendszert, zabálja a memóriát, és akárhol akármivel is próbálom eltüntetni, csak az a hibaüzenet jön, hogy a műveletet nem lehet végrehajtani, hozzáférés megtagadva... még ha ctrl+alt+del-ettel előhívom a feladatkezelőt, ott sem engedi leállítani, ugyanez az üzenet... pedig valami 6 helyen 20k-kaz zabál a memóriából a folyamatoknál... :(((
H!E!L!P!
Az alábbi kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__6..
#3-as (2015-06-29 21:00-kor kelt) hozzászólásában már kifejtettem: utólagos kártevőirtást vagy csökkentett módban, kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett, vagy az inkriminált meghajtót tiszta gépbe áthelyezve, vagy rendszerinduláskor lefutó antivírus-termékkel érdemes végrehajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!