Milyen kategóriát képvisel a gépem?
Tudom, sok ilyen kérdés van és a "bökőtök" ki lehet tőlük, de hát még is ez a gyakori.
Minden okés a géppel. FHD-ban játszom (néhol minimális kompromisszummal) grafikázom rajta stb... Arra lennék csak kíváncsi, hogy mennyire jó e a gép? (Leginkább a lelkem megynugtatása végett, hiszen nagyon gyorsan váltják intelnél a generációkat manapság, és egy jó darabig remélem nem kell cserélnem.)
A vas:
i5-4460
Asrock H81 PRO BTC R2.0
rx 470
16gb ddr3
250gb ssd (rendszer, egyéb progik)
2tb Seagate hdd (filmek, játékok, munkáim)
EVGA 450 B3, 80 Plus
Én azt szoktam mondani, hogy egy elavult régi kis teljesítményű gép is lehet jó, ha a használójának megfelel, és mindenben kiszolgálja. Apámnak van egy 10-en éves régi masinája. csak netezik vele, mégis annyira szereti és annyira megfelel neki, hogy azt mondta, hogy nem cserélné el az én negyed millát érő csodagépemre. :) Engem ez sziven ütött, de belegondolva igaza lehet.
A te géped némely alkatrészei, számítástechnikai mércével mérve nem mai darabok már, de azért még jónak mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!