Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen kategóriát képvisel a...

Milyen kategóriát képvisel a gépem?

Figyelt kérdés

Tudom, sok ilyen kérdés van és a "bökőtök" ki lehet tőlük, de hát még is ez a gyakori.

Minden okés a géppel. FHD-ban játszom (néhol minimális kompromisszummal) grafikázom rajta stb... Arra lennék csak kíváncsi, hogy mennyire jó e a gép? (Leginkább a lelkem megynugtatása végett, hiszen nagyon gyorsan váltják intelnél a generációkat manapság, és egy jó darabig remélem nem kell cserélnem.)

A vas:

i5-4460

Asrock H81 PRO BTC R2.0

rx 470

16gb ddr3

250gb ssd (rendszer, egyéb progik)

2tb Seagate hdd (filmek, játékok, munkáim)

EVGA 450 B3, 80 Plus

2017. dec. 2. 02:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Én azt szoktam mondani, hogy egy elavult régi kis teljesítményű gép is lehet jó, ha a használójának megfelel, és mindenben kiszolgálja. Apámnak van egy 10-en éves régi masinája. csak netezik vele, mégis annyira szereti és annyira megfelel neki, hogy azt mondta, hogy nem cserélné el az én negyed millát érő csodagépemre. :) Engem ez sziven ütött, de belegondolva igaza lehet.

A te géped némely alkatrészei, számítástechnikai mércével mérve nem mai darabok már, de azért még jónak mondható.

2017. dec. 2. 03:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen korrekt középkategóriás géped van. 2-3 évig biztos nem kell hozzányúlni.
2017. dec. 2. 05:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mentek a hulk kezek!
2017. dec. 2. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!