Acer és Asus kb. egy szintet képvisel laptop terén?
Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 17:57
1/2 anonim válasza:
Nem igazán mondhatnám egy szintünek ezeket a márkákat. Acer régebben vezető márkának számított, de az Asus szerintem mostmár leelőzi az Acert. Persze ez attól is függ milyen tulajdonságú laptopot akarsz vásárolni
2/2 anonim válasza:
Nagyjából egyszinten vannak, bár a valódi Acer (nem Emachines!) szerintem még mindig jobb! Nekem 10 éves Acer laptoppal sosem volt bajom. Barátnőm, húgom, sógorom mind Acert használnak, sosem volt velük probléma. Asus-ról nincs személyes tapasztalatom, de akiknek van, hallottam apró -hangsúlyozom apró - hibákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!