Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincs kép a DV-I D...

Miért nincs kép a DV-I D kábellel?

Figyelt kérdés
Zsír új gépről(gtx 1060 6gb videókártya), monitorról (acer 24 gn246hl), kábelről van szó. Először HDMI kábellel dugtam össze, azzal volt kép, minden ok volt, de nekem a 144Hz lenne a lényeg, azt pedig a HDMI nem tudja, ezért kellene a DV-I D. Szóval, összedugtam, bekapcsoltam, a windows indulásakor egy windows jel bejön középen, majd eltűnik, és szürke képernyő. Mi lehet a gond?

#DVI #DV-I
2017. nov. 30. 19:51
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
Bár kicsit furcsának találnám ha ez lenne a megoldás lévén digitális csatlakozót használsz. De próbáld meg előhívni a Windows boot menüjét, és indítsd el VGA / alacsony felbontású módba.
2017. nov. 30. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez a monitor automatikusan vált az input lehetőségek közül, vagy neked kell megadni melyik bemeneten eteted?
2017. nov. 30. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, mindjárt megnézem, egy pillanat. Második: nekem kell váltani, nem magától vált.
2017. nov. 30. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Első: a biosban? Vagy hogy tudom azt megcsinálni?
2017. nov. 30. 20:20
 5/6 P.O.C. ***** válasza:
Milyen Windows?
2017. nov. 30. 20:57
 6/6 A kérdező kommentje:
10, de közben sikerült megoldani a problémát, a windows update-t kellett engedélyezni, illesztőprogramot leszedett gondolom, újraindítás és tádáám, működik. :D Köszi a segítséget azért! :)
2017. nov. 30. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!