Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 7 nem kezel kéz VGA-t?

Windows 7 nem kezel kéz VGA-t?

Figyelt kérdés

Üdv mindenki olyan problémába ütköztem hogy van egy Hp probook 4530s notim win 8.1 el nincs baja de ha win 7 et probálok rá rakni és felrakom a drivereket amint fenn van a 2 vga driver akad a rendszer!

Intel hd 3000 az az alap plusz egy amd radeon hd 7470m.

Problémára választ keresek nem pedig azt hogy használjam a win 8.1 et (gyülölöm)

Köszönöm a válaszokat előre is!

2017. nov. 27. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Több, mint valószínű, hogy nem tudja egyszerre az integrált, és a dedikált kártyát használni. Esetleg BIOS-ban megéri szétnézni, de laptopoknál (ilyen kategóriában) nem jellemző.
2017. nov. 27. 19:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Probáltm semmi! Érdekes ha az amd t rakom fel nem kezeli még az intel nincs fenn de ha az intel fenn van amd nincs akkor a rendszerrel baj nincs csak az intel nem jo semmire!
2017. nov. 27. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel ez egy üzleti kategóriás laptop, szerintem írj a HP-nak.

Ha lejárt is a garancia, szerintem adnak annyit magukra, hogy segítenek...vagy megmondják, hogy ne is törd a fejed, mert nem fog működni.

[link]

2017. nov. 28. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!