Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csak egy videókártyát...

Miért csak egy videókártyát kezel a windows 7?

Figyelt kérdés
Adott egy Asus X552mj laptop, melyben van egy Inteles videokártya és egy Nvidia geforce 920m. Az Nvidiás kártáyhoz hozzávaló driver telepítve, plusz az előfeltételek is .Net 4.5 is. A vezérlőpultja nem indul el, csak akkor tudom használni ha letiltom az Intelest. Mi lehet a probléma? Windows frissitésre gondolok mert segitett egy másik illesztőprogramnál, találtam letölthetőt. Erre is lehet valami frissités csak nem tudom melyik az és honnan tudnám megszerezni. A windows Update nem működik, csak keres de nem talál semmit, memóriát viszont fogyaszt 3 GB -ot. Tud valaki segiteni hogyan lehetne orvosolni hogy működjön mind a két videokartya? A rendszerem Windows 7 Pro x64

2015. szept. 27. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyobb erőforrásra van szükség, akkor az nVidiás működik, egyébként az Inteles. A kettő nem megy együtt, ez így van rendben.
2015. szept. 27. 17:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor windows 8 és 10-én miert megy? :) még ki is lehet választani hogy melyik programnal jateknal melyiket hasznalja vagy globalisan :)
2015. szept. 27. 18:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Lehet nem értetted ahogy én értem. Az ezközkezelöben Ott a felkialtojel az nvidiasnal. Ha tiltom az intelest akkor az nvidianal nincs felkialtojel, viszont az inteles tiltva van és nem hasznalhato. Érted? :) win 8 es 10 nél minden OK, csak nekem nem tetszenek.
2015. szept. 27. 18:45
 4/5 Komplikato ***** válasza:
Lehet tévedek de az ilyen gépekhez kell telepíteni szoftvert, ami átkapcsolja a VGA-t, tehát lehet kimaradt a driver telepítéseknél, másrészt alkalmazásokként (játék) be kell állítani profilból melyikhez használja a GeForce-ot, melyikhez az integráltat. És ennek meg energia takarékossági okai is vannak, mert elvileg a profilban állítható a VGA-t mennyire hajtsa meg.
2015. szept. 27. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:
bármit csinaltam nem mukodott. Am az nvidia vezerlopult nem tetszett neki, appcrash volt mindig. Mindegy mar, mas rendszert hasznalok.
2015. okt. 29. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!