Újra lett teleítve a windows és nem ismeri fel a videókártyát a rendszer, eddig ment rendesen. Miért?
Sziasztok!
Win 7 64 bit op rendszerről van szó Gt440 videókártyáról benne van eddig működött, de Újra lett teleítve a windows és nem ismeri fel a videókártyát a rendszer. A csatlakozó ebbe a kártyába van csatlakoztatva, de az eszközkezelő nem is mutatja, hogy létezik. Drivert nem enged telepíteni. A windows bejelentkezésig 1920x1080 felbontásba fut(ez a képernyő maxa, és a vidi kari is ezen futtetta), de amit felismer az alaplai GF 8600 csak 1600x1200-ra képpes és a windows bejelentkezésével erre átvált. Hogy lehetséges hogy nem ismeri fel mégis?
Ja és ne használj lekezelő hangsúlyt ha kérhetem
1 nem tudod kihez beszélsz
2 ez csak a te egod nagyságát támasztja alá hogy megpróbálsz lenézően kezelni mást
3 nem szép dolog
4 ne csezd fel az agyam így este.
Ugyan ez volt win 10-nél nekem is.
Nézd meg a programok közt, hogy nem e rakott fel valamilyen alap drivert telepítésnél automatikusan ! Ha igen, akkor töröld !
Az eszközkezelőnél keresd meg a kártyát. valószínű, hogy egy sárga háromszöggel lesz jelölve. Ott kell engyedélyezni, vagy letiltani. Bocs már nem emlékszem rá, örültem hogy sikerült. :)
Szóval ott kell állítgatni addíg, amig el nem tűnik a sárga figyelmeztető jel. Ez után már engedi a telepítést.
Vagy. A legfrissebb drivert kibontod egy helyre. Ugyan ott az Eszközkezelőben rámész arra hogy frissités, és betallózod a kibontott mappát, hogy onnan frissítsen.
Legalábbis nekem így működött.
Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!