Nem vagyok itthon pár óráig, vagy este mikkor alszok, akkor kapcsoljam ki a gépet vagy tegyem alvó állapotba vagy csak hadd menjen folyamatba mindig?
Figyelt kérdés
Melyik tesz jót a gépemnek?
Azt szeretném sokáig jó legyen a gépem.
Olvastam erről a hibernálás-ról, de nekem nincs a Windows 10-n.
2017. nov. 27. 15:24
1/8 anonim válasza:
A legjobbat akkor teszed ha kikapcsolod a gépet estére legalább nem zabálja az áramot.
Itt megtalálod a hibernálást:
2/8 anonim válasza:
Én mindig kikapcsoltam amikor nem használtam több mint 1 óráig, és sokszor áramszünetek miatt kapcsolt ki hirtelen, sokat is volt terhelve, és elmondom neked 10 évig bírta a gépem, és most pár napja halt meg az alaplapja. 10 évvel ezelőtt még elég jó gamer gépnek számított, de most az utóbbi 4-5 évben már csak netezésre, filmezésre, meg képszerkesztésre használtam, és eddig bírta.
3/8 A jó édes válasza:
Mikroelektronikai eszköz nem nagyon tud csak úgy elhasználódni, ez nem olyan mint egy autó, amiben folyamatosan kopnak az alkatrészek. Elég beszédes pl. hogy a mai PC-k esetében nem a merevlemez vagy a tápegység a leggyakrabban elromló hardver, hanem a videokártya.
4/8 anonim válasza:
Ki kell kapcsolni , villámcsapást kap az áramellátás vagy többször kihagy és vissza jön az áram akkor a finom mechanika megsemmisül .
5/8 Dongaben válasza:
Bekapcsolva hagyni, akkor van értelme, ha mondjuk torrentezel. Más esetben jobb a kikapcsolás.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem érdemes alvó állapotba rakni a gépet még 2 óráig sem?
Inkább kapcsoljam ki mindig?
Én is inkább a kikapcsolás mellet állok, ha hosszú ideig el megy az áram akkor már a szünetmentes tápegységem se bírja.
Volt olyan is nem voltam otthon hanem a nagybátyámnál voltam pár utcával arrébb, és nála el ment az áram és akkor nálam is el megy az áram, én ki kapcsoltam a gépem mi előtt elmentem otthonról.
2017. nov. 27. 16:20
7/8 anonim válasza:
Szerintem tök egyértelmű hogy ha el mész valahova huzamosabb ideig akkor kikapcsolod a számítógépet.. legalábbis nálam ez így megy :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2017. nov. 29. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!