Tönkrement a Videokártyám? Több lent!
Sziasztok lehet egy picit hosszú leszek! De párnapja ezelőtt olyan furcsa lett a kép a monitoromon vagyis a felbontás amikro megnéztem 800x600 voll! Furcsáltam is át akartam álítani amin volt eddig is (1920x1440-re) de nem engedte! (furcs mi elötte 2 évig mindig úgy volt!)ezért váltogadtam a felbontást és végűl 1400x1050-ig engedte felrakni annál nagyobra nem! :( És a videokártyának birnia kéne! Innen jőtt az ötlet milenne ha megkettőzném a kimenetet 2 monitorra (videokártya 2 kimeneteles) és itt már fura volt hogy azt sem engedte ezt irta:a videokártya nem tud kiszolgálni 2 monitort forduljon segitséghez! Jó azthittem az újrainditás segit rajta de mikor jura akartam inditani feltünk 2 dolog még az egyik hogy a Start menün minden ikonból 2 van! a másik hogy a alkalmazásoknak az elérési tuja volt a neve a 3. hogy Win10 nél 3 müvelet van a főkapcsolonál eddig nekem is igy volt de most csak 2 van! leálítás és újrainditás nincsen ott a alvó üuemmöd! nem értem tönkremehetett vagy mi?
-netezés közben volt ez!
-nem töltöttem le semmit!
-nincsen rajta virús!
-stb!
Mielőtt irnád!:
-megnéztem hogy mikor volt frissitve utoljára a kártya!
-kivettem és visszaraktam a kártyát! (ugy sem volt jó!)
-ujra tettem a Windowst ugy sem!
akkor csak a kártya mehetett tönkre nem?
Előre is köszi a válaszokat!! :)
itt a link róla!:
Szerintem inkább valami szoftveres gond lesz. Mondanám, hogy telepítsd újra a VGA drivert, de sajna a HD4xxx sorozatnak már nincs driver támogatása az AMD részéről Windows 10 alá. Csak az van amit a Windows hozzárendel.
Amúgy bitang olcsón tudsz venni, ennél jobb videokártyát, aminek van rendes Windows 10 driver támogatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!