Tönkrement a videokártyám?
Nem adja le a képet egy idő után,pedig két monitorral is próbáltam,ugyan az a helyzet.
Milyen kártyát ajánlottok 20-40 ezer között?úgy látszik cserélni kell,egyébként 2007 szériás volt nem csoda,hogy feladta.
"tuti a kártya hibás de nem vagyok benne biztos"
Akkor most tuti, vagy sem? :D
AMúgy meg vedd ki, próbáld bele egy másik gépbe, és máris megtudod,a kártya hibás-e.
A kártyán lévő ventilátor milyen "állapotban" van? Feszítővassal még forgathatók a lapátok? :)
Az alatt a 10 perc alatt, amíg működik, érdemes lenne valami diagnosztikát intézni, első körben talán, hogy megfelelő-e a hűtés. Ha már kézben van, akkor szemrevételezéssel a kondik milyen állapotban vannak? A hengertől eltérőt, de még nem egészen oktaéder alakút kellene keresgélni.
Lassan már 10 éves kártya,szóval nem érdemes vele foglalkozni,veszek jobbat ennyi az egész,de azért köszi a segítséget
Egyébként a ventilátor külön raktam rá már egy jó ideje :)
Sufnituning, így már elég gyanús a túlmelegedés.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!