Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tönkrement a videókártyám?

Tönkrement a videókártyám?

Figyelt kérdés

Miután egy játékot szerettem volna elindítani bejött egy fekete kép semmit se lehetett csinálni a géppel.Újra kellett telepíteni,majd miután megvolt nem engedte felrakni a videókártya drivert felénél mindig leállt a telepítő,majd az egyik verziót sikeresen felraktam,megint fekete kép indulásnál,aztán miután letöröltem a drivert ismét minden jó most,de játszani nem tudok.

Kártya típus: R9 270 2 és fél éve hibátlanul ment eddig.

2017. jún. 1. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg másik gépben, ha ott is rossz akkor még van rajta fél év gari gondolom, érdemes lenne visszaküldened.
2017. jún. 1. 13:45
 2/4 Hominida ***** válasza:
Inkább régebbi játékoknál, de sokszor van olyan probléma, hogy a játék teljes képernyő üzemmódra kapcsolva akar elindulni, a videókártya vagy az oprendszer (!!) viszont azt a felbontást vagy módot már nem támogatja. Ilyenkor a kép fekete marad, a gép pedig lefagy. Nagyon húzós probléma, kísérletezésre van szükség, hogy az ablakos módra állítást elérhesd valaogy. Meg kell nézni a játékhoz tartozó configurációs fájlokat - ha sikerült megtalálni mindet -, hátha abban van egy ilyen tétel, de a registryben is lehet ugyanez. Az indítófájlhoz létrehozott parancsikon tulajdonságai között régebbi rendszerrel való kompatibilitást és minden felhasználóra kiterjedő rendszergazdai jog beállítása. Ugyanott a teljes méretű helyett normál ablak beállítása. Megpróbálhatod csökkentett módban indítani a rendszert, és abban indítani a programot, akkor lehetőség adódhat a videómód konfigurálására. Olyan is van, hogy a biztonsági programok írnak ki valami üzenetet a képmódváltás közben, és ezért fagy le a rendszer; húzd ki a hálózati kábelt (csökkentett mód előtt is!) és állítsd le a biztonsági programokat. Ezek valamelyike talán segít, ha a probléma valóban az, amire tippeltem.
2017. jún. 1. 15:38
 3/4 Hominida ***** válasza:
A "configuráció" természetesen konfiguráció. :-D
2017. jún. 1. 15:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából ezzel a játékkal körülbelül 1 éve játszok és eddig semmi probléma nem volt vele.BF4-ről van szó.Ez csak így elő jöhetett akkor magától?Meg sajnos a játék fájlai elvesztek mivel újratelepítettem a gépet és a probléma ugyanúgy előjött a videókártya driver telepítésénél.
2017. jún. 1. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!