Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen Gamer Pc konfigurációt...

Milyen Gamer Pc konfigurációt tudnátok ajánlani 150. 000ig?

Figyelt kérdés
Ami kellene: alaplap, processzor, hűtőventillátor, videókártya, tápegység, memória (min. 8gb-ra gondoltam). Ház, merevlemez stb megvan. Nem igazán vagyok otthon a témában. Köszi előre is a segítségeteket!
2017. nov. 16. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért jó lenne tudni hol laksz mik a lehetőségek, nehogy olyan boltot ajánljunk amit úgy se érsz el.

például chipland Miskolcról

[link]

megnézed a no.06 konfigot ami 151ezres, írsz nekik pontosan mi van benne, megnézed a helyi boltokban melyik cucc mennyi, megveszed és összerakatod valakivel, ennyi.

2017. nov. 18. 18:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nem egy komplett gép kell hanem csak amit leírtam. A pcx gépösszerakóját néztem de ott pl van 22féle I5-ös proci s a franc se tudja h mi a különbség köztük az leszámítva h az áruk az 10ezrekkel is eltér. Ezért kérdeztem itt h aki nap mint nap dob össze konfigokat annak a kisújjában van h ennyiből mit lehetne kihozni.
2017. nov. 19. 17:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Informatikai boltban nem akarok mert ott a saját zsebüket nézik elsőként illetve azt javasolják ami éppen raktáron van. Itt meg ha kapok egy két jó tippet megrendelem ami kell.
2017. nov. 19. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!