Melyik konfigurációt tudnátok jobban ajánlani?
Figyelt kérdés
Először és kérem hogy az elfogult fanok kíméljenek, őszinte véleményekre vagyok kíváncsi hoyg melyiekt tudnátok jobban ajánlani a 2 konfig közül:
1. konfig:
táp: [link]
alaplap: [link]
proci: [link]
videókártya: [link]
ssd: nincs
2. konfig:
táp: [link]
alaplap: [link]
proci: [link]
vidikari: [link]
ssd: [link]
ezek pedig mindkettőben megegyezőek:
ház: [link]
ram: 2X [link]
hdd: [link]
optikai meghajtó: [link]
Árban minimális a különbség, de azért eléggé más konfig, melyiket tudnátok ajánlani?
2017. máj. 11. 21:54
1/6 Bandi1214 válasza:
Mi az apád f***** kezdesz egy 700w táppal? :D
Szerintem az első habár én nem vagyok AMD párti de jókat hallani a ryzenről.
2/6 A kérdező kommentje:
megmondom őszintén én is gondolkodtam hogy elég lenne egy kisebb is :D azért raktam bele ilyen nagyobbat mert itt jóval nagyobb mindennek a fogyasztása, szerinted mekkora lenne elég? :)
2017. máj. 11. 22:29
3/6 Bandi1214 válasza:
500w minőségi tápegység bőven elég.
XFX, corsair cxm, BQ!
Tuninghoz: Corsair rmx/rmi
4/6 A kérdező kommentje:
ezeket a márkákat a tápra írtad csak vagy másra is? már csak mert pcx-en nincs XFX táp ahogy láttam csak videókártya
2017. máj. 11. 23:00
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!