Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC vel Blue-Ray írás?

PC vel Blue-Ray írás?

Figyelt kérdés
van egy 25GB Blur Ray BD-R lemezem azt lehet írni sima egyszerö PC vel (azstali PC) vagy csak speciális Blu-Ray íroval lehetságes valaki tudna tanácsot adni esek e nek a pc vel a lemeznek vagy vegyek hozá Blue-Ray írot ????

2017. nov. 14. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, amennyiben a sima asztali pc-ben van blu-ray író.
2017. nov. 14. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:

"sima egyszerö PC vel (azstali PC)" lehet írni, ami fel van szerelve "speciális Blu-Ray íroval "

A 25-30 helyesírási hibától most tekintsünk el, bár 2 soros kérdésben szerintem toplistás.

2017. nov. 14. 11:54
 3/9 A kérdező kommentje:
nem csak sima egy szerő DVD lejátszó/íróval van azal is lehet
2017. nov. 14. 12:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, sima DVD íróval nem fog menni, ahhoz venned kell blu-ray írót.
2017. nov. 14. 12:50
 5/9 A kérdező kommentje:
késöbb persze hogy veszek de most Blue-Ray író nélkül hogyan oldjam meg a lemez írását a sim DVD író ami pc ben van felis meri az üres lemezt és tud írni rá csak éppen lassan
2017. nov. 14. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Ez olyan, mintha autót akarnék vezetni, de csak biciklim van. Nyilván nem fog menni.

2017. nov. 14. 13:10
 7/9 A kérdező kommentje:
és megy egy prof Blue-Ray író
2017. nov. 14. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
A DVD író max 8gb-ot fog neked írni arra a 25 GB-os lemezre, megérte?
2017. nov. 14. 17:28
 9/9 A kérdező kommentje:
ja megnéztem a gépem és a fáljkezelőben ezt találtam van egy drab DVD-RV meghajtó és még 3 DB BD-ROM a BD-ROM az a Blue-Ray-t akar jelenteni ??????
2017. nov. 16. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!