Mennyire nehéz összeszerelni egy gépet?
Figyelt kérdés
I7-8700,gtx1080ti szóval elég erős gép. Meg tudom csinálni egyedül? Mire figyeljek? Főleg a bios frissítés érdekelne2017. nov. 12. 12:52
1/6 anonim válasza:
Nincs vele túl sok probléma, kézikönyv + YT videók segítségével menni fog.
BIOS frissítés meg minek? 8. generációs lapokhoz nem kell, korábbiakkal meg semmiképp nem működik ez a processzor.
2/6 anonim válasza:
Leginkább a procinál érdemes vigyázni, mert ha rosszul próbálod berakni, és erőlteted, kitörheted a lábait. Egyébként nem nehéz, ha úgy vannak összeválogatva az alkatrészek, hogy kompatibilisek legyenek egymással. Mindent oda kell dugni, ahova belemegy, illetve a házban minden kapjon áramot, kb. ennyi a lényeg.
3/6 A kérdező kommentje:
Tehát nem kell bios frissítést csinálnom?
2017. nov. 12. 13:31
4/6 anonim válasza:
Nem szükséges, de én speciál elszoktam végezni, hogy minden stabilan működjön. Nem nagy kunszt. Ezek a videók alapján menni fog.
5/6 anonim válasza:
Ha nem tudod, mit csinálsz, ne piszkáld a BIOS-t. Idén három ismerősöm gyereke vágta gajra az alaplapját, "mer a Dövíárpisti aszonta, hogy bioszt kell frissíteni".
6/6 anonim válasza:
Youtubeon nezz fel karak92 csatornajara van egy gepepitos videoja ahol mindent elmond ezzel kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!