Hogy kell összeszerelni ipon a gépet? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Beraktam mindent a kosárba és ott az Egyéb szolgáltatásoknál a "Kérek beépítést (külön díj ellenében, termékfüggő határidőre)" ?2012. dec. 26. 18:52
1/9 anonim válasza:
mi van?
Nem igazán értem mi a kérdés.
2/9 A kérdező kommentje:
Beraktam a gép alkatrészeket a kosárba. Összeszerelve akarom kérni, hogy amikor jön már összeszerelve jöjjön. Akkor ha rámegyek a kosárra ott van alul hogy "EGYÉBB SZOLGÁLTATÁSOK" és van olyan hogy "Kérek beépítést (külön díj ellenében, termékfüggő határidőre)"- ez az összeszerelés?
2012. dec. 26. 18:57
4/9 Rasta Joint válasza:
A gépösszerakó menüpontban válaszd ki az alkatrészeket és ott pipáld ki a "Kérek összeszerelést" opciót.
5/9 anonim válasza:
A gépösszerakóban kell összeválogatni az alkatrészeket, az a biztos. Én még előre összerakva nem vettem gépet. Jobb szeretem, ha magam rakom össze.
6/9 A kérdező kommentje:
De gépösszerakóba nem tudom berakni a vga-t.
2012. dec. 26. 19:00
7/9 anonim válasza:
nem lehet hogy olyat választottál ami nem kompatibilis az alaplappal?
8/9 Rasta Joint válasza:
Gondolom azért, mert azt raktárról szerzik be. Akkor a többit gépösszerakóban válaszd ki, a VGA-t tedd kosárba és kérd majd meg őket megjegyzésben, hogy szereljék be a VGA-t.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen raktárról. De nem tudom összerakni a gépet mert nincs integrált vga az alaplapban és igy nem engedi öszerakni
2012. dec. 26. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!