Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy kell összeszerelni ipon...

Hogy kell összeszerelni ipon a gépet? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Beraktam mindent a kosárba és ott az Egyéb szolgáltatásoknál a "Kérek beépítést (külön díj ellenében, termékfüggő határidőre)" ?
2012. dec. 26. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:

mi van?

Nem igazán értem mi a kérdés.

2012. dec. 26. 18:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Beraktam a gép alkatrészeket a kosárba. Összeszerelve akarom kérni, hogy amikor jön már összeszerelve jöjjön. Akkor ha rámegyek a kosárra ott van alul hogy "EGYÉBB SZOLGÁLTATÁSOK" és van olyan hogy "Kérek beépítést (külön díj ellenében, termékfüggő határidőre)"- ez az összeszerelés?
2012. dec. 26. 18:57
 3/9 anonim ***** válasza:
igen, valószínűleg az.
2012. dec. 26. 18:58
 4/9 Rasta Joint ***** válasza:
A gépösszerakó menüpontban válaszd ki az alkatrészeket és ott pipáld ki a "Kérek összeszerelést" opciót.
2012. dec. 26. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:
A gépösszerakóban kell összeválogatni az alkatrészeket, az a biztos. Én még előre összerakva nem vettem gépet. Jobb szeretem, ha magam rakom össze.
2012. dec. 26. 18:59
 6/9 A kérdező kommentje:
De gépösszerakóba nem tudom berakni a vga-t.
2012. dec. 26. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy olyat választottál ami nem kompatibilis az alaplappal?
2012. dec. 26. 19:01
 8/9 Rasta Joint ***** válasza:
Gondolom azért, mert azt raktárról szerzik be. Akkor a többit gépösszerakóban válaszd ki, a VGA-t tedd kosárba és kérd majd meg őket megjegyzésben, hogy szereljék be a VGA-t.
2012. dec. 26. 19:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen raktárról. De nem tudom összerakni a gépet mert nincs integrált vga az alaplapban és igy nem engedi öszerakni
2012. dec. 26. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!