Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Könnyű összeszerelni egy gépet?

Könnyű összeszerelni egy gépet?

Figyelt kérdés
Mert Iponról rendelnék egyet de tápot vinyót vga dvd írót nem rendelek mert az van. És azért meg nem akarok fizetni amiért belerakják a házba az alaplapot meg a procit.
2012. aug. 31. 10:01
 1/6 ggabika24 ***** válasza:
annyi a lényeg,hogy jól nézzmeg minden foglalatot,csatlakozót és minden rnben lesz,valamint figyelj arra hogyha valami nemmegy a helyére,nézdmeg mégegyszer én ne erőszakold bele a lapba,mert kárt tehetsz benne!
2012. aug. 31. 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, könnyű.

Youtube-on is vannak videók, ha nem tudsz valamit.

2012. aug. 31. 10:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg még az lenne a kérdésem hogyha nem a gépöszerakóban rendelem meg a gépet hanem egyenként berakom a kosárba akkor is csak egyszer kell fizetnem házhozszálítást, ugye?
2012. aug. 31. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze.
2012. aug. 31. 10:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké, Köszi a segítséget! Akkor majd megpróbálkozok én összerakni ha nem sikerül akkor meg beviszem és rakják össze de akkor már mindent! Mert így hogy csak egy alaplapot meg egy procit kell a házba rakni így sztem nem érdemes fizetni érte!
2012. aug. 31. 10:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg még az lenne a kérdésem hogy távtartókat azokat adnak vagy nekem kell venni?
2012. aug. 31. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.