2018 Gép update? (Bővebb konfig lenn) (HC Gaming)
Proci: i7 7700k-t gondoltam
Ram: 16Gb DDR4 3200 Mhz Kingstone 2x8
HDD: 4TB WD Blue 7200 Rpm
SSD: 120 Gb kingstone UV400
Vidikari: Nvidia GTX 1070 Strix OC vagy 1080 Mini no OC?
Táp: EVGA 500W
Alaplap: ASRock Z270 Pro4 Kaby (Ez jólesz későbbiekben tuningra?
Procihűtő: Deepcool GAMMAXX 300 (nekem bevált nagyon jól hűt)
Valamit cseréljek esetleg vagy így jólesz? pár évig nem szeretnék semmit sem újítani ezután, azért ruházok be.
Akkor már várd meg a 8700K-t amíg kicsit lemegy az ára.
Szerintem megéri a +2 mag és 2 szál.
Alaplapnak pedig legalább egy ASUS Z370-A alaplap vagy ebben egy árszintben lévőt, ha 7700K-t veszel mégis akkor ez igaz a Z270-es alaplapokra is.
A Pro4 széria mindig a tuninglapok között a belépő kategória, nem rossz de kevés a tuninglehetőség és messze van a Hardcore tuninglapoktól, csak akkor ajánlott ha nem sokat akarsz tuningolni.
Az jó kérdés hogy milyen EVGA, gondolom nem a Superflower Leadex II beles G3.(nincs abból 500W-os)Mert az ajánlott legalább komolyabb tuningra, ha pedig csak épphogy akarsz tuningolni akkor elég egy Integra M de inkább egy Hydro X.
A Gammaxx 300 sem rossz, de ez sem annyira jó komolyabb tuningra.Arra legalább egy Pure Rock.
Egyértelműen a GTX 1080 Mini, azon kívül hogy hangos az égvilágon semmi baja nincs.
Teszteken is jól teljesít, elég hűvös is ahhoz képest hogy nincs rajta valami batár nagy hűtésrendszer.
A plusz teljesítményről nem is beszélve, FHD-n minden mehet ultrára és mindenhol megvan a 60+ FPS.(de még QHD-n is)
Amúgy SSD-nek jobban járnál egy ADATA SU800 128GB-val.
Ha nem tervezel még komolyabb tuningot akkor is jól jársz a táp és alaplap cserével, később is tudsz CPU hűtőt cserélni ha úgy adódik hogy kevés a CPU teljesítménye, így pár évig ki tudod tolni a cseréjét.(I7-2700K húzva még mindig kitűnő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!