Ide milyen pc szükséges, ami 8 fps-el elvisz minden játékot (barátomnak kel) :D?
Na m1 ha csak így simán nem érkzeik válasz akkor le írok ide egy korrekt konfigot ez jó lesz ide?! :
Proci: [link] 2.000 ft
Alaplap: sajna ehez nem tudtam olcsóbban hozzá jutni [link] 10.000 ft
RAM: [link] 7.390 ft
Tápegység :mivel a vga-t ujonan veszem ezért a tápegység legyen használt: [link] 3.500 Ft
HDD: [link] 11.480 Ft
Gépház: [link] 4.591 ft
Hűtő: mivel a vga újonan és passzív hütésel lesz véve ezért kel mert arra a 80 fps-es lagra passzív hütésű vga könnyen ki gyuladhat [link] 2.170 Ft
Videókártya: Ebből azért újatt választottam neki mert a gt vidikariknál általában a Manli kártya jobban teljesít játékban is 2-3 fps-el ,na meg munkában mivel ezek munkára kitalált kártyák munkában viszont láthatoan jobban teljesít a manli (nem mintha azt hinném ,hogy a barátomnak egyszer szügséege lesz a munka +-jára ,de azért előfordulhat az is egyszer xd ha valami programmal babrál :D) mint mondjuk bármelyik másik gyártotol mint pl Gigabyte,asus,msi,zotac,xfx,stb-től na meg játékban is jobb a Manli 2-3 fps-el,de gt 610-nél manliból csak Passzív hütésest találtam: [link] 12.206 Ft
Ez Összesen: 53.337 Ft
Ennyiért jobb gépet max akkor lehetne össze hozni ha teljesen minden használt cuccból van jó lesz ez a barátomnak ennyiért azzal a pár új cuccal , ennyi pénzt ad érte :D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!