Ez a gép alkalmas 1080p-re?
Most akarok venni egy gépet ,amire azt mondták ,hogy full hd-ban elvisz minden játékot 60 fps-sel nekem elég az is ha minden low beálításon van csak full hd legyen ,lehet ,hogy ez a gép full hd low beálításra ajánlották ,de szerintem medium-high de nekem elég a low is vga-t procit használtan veszem egy ilyen gépet állítanék össze:
Videókártya: Asus Strix R7 370 4gb 26 000 Ft
Processzor: Intel Core i5 4590T vagy Intel Core i5 4570S mind2 35.000 forintért van
Alaplap:ASUS B85M-E Alaplap 25.490 forint
RAM:Kingston 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz 36.290 Forint
Tápegység: Chieftec Smart 500W 11.315 Forint
Gépház:Cooler Master Masterbox Lite 3.1 11.810 Forint
HDD:Toshiba 2TB 64MB 7200rpm 16.830 Forint
SSD:Kingspec 64GB SATA 3 11.680 Forint
Összesen: 174.415 Forint Azért ennyi mivel túlnyomórészt új alkatrészekből ,és most senki ne írjon olyan kommentet ,hogy ezt ne mert a vga szar a proci szar ,vagy ,hogy nem éri meg a gép meg stb ,mert feleseleges úgyis ezt a gépet fogom venni,a kérdésre válaszóljatok nos azzzal tisztában vagyok ,hogy rosszul optimizált vagy nagyon magas gépigényű játékokat nem visz el full hd-ban legalábbis 60 fps-el nem pl ezeket szerintem nem mint pl Mafia 3,PUBG,Project Cars 2nem baj 1600x900 is szép még meg még 1386x766 is mind1 most az a két kérdésem van ,hogy persze amit ki írtam kérdésnek és ,hogy melyik procit vegyem 3590T-vel az a baj lehet ,hogy kevés az órajele ,azt nem tudom ,hogy ez gyengít e rajta annyit ,hogy gyengébb legyen a 4570S-nél ,de ha erősebb nála akkor azt veszem akkor is ha viszont a 4570S az erős akkor azt ,na és a VGA-ról annyit ,hogy egy jó vga lehet annak idjén amikor árúlták boltokban akkor is jó árban volt nem úgy mint az R9 270 ami sokkal roszabb árba volt és gyengébb is ram-ból abból full HD-hoz nem árt egy 16 GB se ,HDD-ből inkább 16-ért az a 2 TB-s mint ,hogy most vegyek egy 1 TB-set 3-mal ólcsobban ,gépházat tetszés szerint választottam és befér minden ,SSD meg 64 GB-s elég arra is azért rá megy pár cucc és ár szerint választottam olcsó is ,szóval akkor melyik proci legyen és el bírja a full HD-t ez a gép?
Alkalmasnak teljesen alkalmas, csak épp ennyiért nagyon nem éri meg. SSD rendszernek is minimum 120Gb ajánlott, 64 nagyon gyorsan el fog fogyni. Smart gagyi táp, vegyél helyette CM Masterwatt litet például. Proci ízlés dolga, hasonló áron van szintén 4 magos Ryzen is, kicsit drágábban pedig már R5 1400 ami 4/8-as. Húzásra alkalmas lap pedig teljesen egy árban ezzel kapható. Vga-n igazán nincs mit gondolkodni, jó az úgy ahogy van, esetleg R9 270x, esetleg ezek:
Több vram miatt esetleg ez:
"és most senki ne írjon olyan kommentet ,hogy ezt ne mert a vga szar a proci szar ,vagy ,hogy nem éri meg a gép meg stb ,mert feleseleges úgyis ezt a gépet fogom venni"
Minek segítetek neki?
Azért az érdekelne, hogy miért csak ezek a hardverek kerülhetnek szóba mikor többet is ki lehetne hozni abból a 175ezres keretből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!