PCI-E pöcök letört, él még a garancia?
Figyelt kérdés
Adott egy Gigabyte alaplap, április végén lett véve.
Tehát fél éves.
M.2 SSD berakása miatt ki kellett venni a videokártyát, eközben pedig letört a PCI-Express csatlakozónál levő műanyag pöcök.
Elvesztettem-e a garanciát az alaplapra?
2017. nov. 2. 20:11
1/8 anonim válasza:
Az uzlet joindulatan mulik. En nem vallalnek ra tobb garit, ha ennyire nem ertesz hozza, ki tudja mi mast barmoltal el szereles kozben.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi más elbarmolva.
Ha nem értenék hozzá, nem turkálnék benne.
Az a kis szar véletlenül tört le nyilván.
2017. nov. 2. 20:23
3/8 anonim válasza:
Ha értenél hozzá nem törted volna le. :-D
(Bocsi...)
4/8 A kérdező kommentje:
Cseréltem már pár videokártyát, soha nem tört le.
Tegyük ezt félre kérlek és koncentráljunk a kérdésre.
2017. nov. 2. 21:12
5/8 anonim válasza:
Fizikai sérülés történt, tehát nem.
Automatikus garancia vesztést jelent ha fizikailag sérül.
Lehet ez a pöcök vagy bármi más, ha letörik, onnantól nincs gari.
6/8 anonim válasza:
Na, én meg pont szándékosan távolítottam el azt a pöcköt- Iszonyat macerás volt miatta kivenni idönként a kártyát tisztogatni. Egyáltalán nem lehetett hozzáférni a kártya masszív hűtése miatt.
7/8 anonim válasza:
Ha emiatt gariztatni akarod, egy próbát megér. De a pöcök nélkül is teljesen jó a lap. Én nem problémáznék miatta.
8/8 anonim válasza:
Ismerősömnek hasonló baja volt.. letört a pöcök a videokártyánál. Később hibás lett még garin belül, de nem a pöcök miatt, hanem mert a 4 SATA csatlakozóbol 1 nem ment. Gariban cserélték, nem javították... IPON. De gondolom, ez üzletenként változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!