Új garanciális laptopom HDD-je mágnes által tönkrement, Vajon észreveszik a szervízben?
Figyelt kérdés
ÚJ laptopomat pakolászás közben az autóhangszórók(régi szettem volt benne) dobozára helyeztem pár percre, azóta a HDD felpörög, de nem kapcsol be a laptop, neten utána néztem, elvileg csak a lemezeket károsítja a mágneses tér. Szerintetek a szervizben kiszúrják, vagy csak kicserélik mert egy HDD nem olyan drága hogy ezzel külön foglalkozzanak?2017. okt. 31. 19:28
1/7 anonim válasza:
Ha nem kutyaütő a szervizes, akkor igen, simán kiszúrhatja.
Gondolom nagy mélynyomó mi ? Hát az mást is károsíthatott.
2/7 A kérdező kommentje:
16,5 mélyközép és pont a vinyó lemeze alatt volt a mágnes mást nem is nagyon érhetett, de utána még működött gy negyed óráig, utánna eltűnt a háttér, mondom újraindítom, aztán nem akart kikapcsolni, kinyomtam, azután meg már csak a boot logo.
2017. okt. 31. 19:41
3/7 A kérdező kommentje:
reménykedem benne hogy nem szúrják ki, gondolom nem egy gyakori hiba. meg ugye akár akkor is ezt csinálhatja ha az olvasófej megy tönkre, és amiatt nem találja a szektorokat.
2017. okt. 31. 19:43
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem a mágnes tette tönkre tehát nincs mit észrevenni. A HDD tönkretételéhez nagyon erős mágnes kéne ráadásul egy mai HDD-ben is van mágnes...
5/7 A kérdező kommentje:
úh köszi, megnyugodtam, igy legalább talán nem az én hibámból történt, nagyon vigyázok a dolgaimra, és nagyon ijedtem.
2017. okt. 31. 21:10
6/7 A kérdező kommentje:
mentek a zöld kezek, köszi szépen :)
2017. okt. 31. 21:11
7/7 A kérdező kommentje:
Ha valaki hasonlóképpen járt, nekem kicserélték a vinyót :)
2017. nov. 12. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!