Normális az, ha BIOS nem kapcsolja be a dedikált VGA-m, hanem csak a windows?
Akkor van kép, ha bejön a windows üdvözlő képernyő. BIOS-ba pedig úgy tudok belépni, ha kiszedem a VGA-m és az integráltba dugom a monitort. A BIOS-ban csak annyit tudnék állítani ehhez kapcsolódóan, hogy tiltom az integrált GPU-t, de még nem próbáltam.
Új konfig:
Alaplap: msi h110m pro-vd plus ms-7a15
VGA: ASUS RX 560
Köszi előre is!
"Hát jobb is ha visszaviszed mert te nagyon nem értesz hozzá látszik. "alapból Peg-be volt" Angolul tuti semmit nem értesz, mert amit tanácsoltam, hogy a kártyát tedd primaryba, amit ír is a bios "Choose which adapter you wish to make the primary option"- nem tudod értelmezni."'
Nem értelek. Írtad, hogy ennél állítsam PEG-re:
Choose which adapter you wish to make the primary option
Nem kellett, mert már PEG-re volt állítva. Nem tudom, ennek pl. mi köze az angol tudáshoz?
Nem PEG-re kell állítani szerinted? Vagy mire gondolsz, mert nem értelek. NEm tiltottam, ahogy írtad, hanem próbáltam primari-masterbe tenni, de már alapból primari-masterben volt. ÉS erre jöttél újra és felháborodtál:)
Ha volnál olyan kedves és pontról pontra leírnád nekem hülyének, hogy hogyan állítsam a dedikált VGA-t primari-masterbe, azt megköszönném.
Amit eddig tettem összefoglalnám:
"Choose which adapter you wish to make the primary option"-->PEG
Ezek szerint nem így kell ...
Várom megtisztelő válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!