Normális az, ha BIOS nem kapcsolja be a dedikált VGA-m, hanem csak a windows?
Akkor van kép, ha bejön a windows üdvözlő képernyő. BIOS-ba pedig úgy tudok belépni, ha kiszedem a VGA-m és az integráltba dugom a monitort. A BIOS-ban csak annyit tudnék állítani ehhez kapcsolódóan, hogy tiltom az integrált GPU-t, de még nem próbáltam.
Új konfig:
Alaplap: msi h110m pro-vd plus ms-7a15
VGA: ASUS RX 560
Köszi előre is!
Egy korábbi hasonló kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
UEFI.
Ezt a menüt megtaláltam
-Initiate Graphic Adapter
Choose which adapter you wish to make the primary option.
[IGD] Integrated Graphics Display
[PEG] PCI-Express Graphics Device
Alapból PEG-en volt, úgyhogy valami akkor nem stimmel:(
@ Dongaben Köszi, hogy segítesz. Ha PEG-en van, akkor kell kivenni a kártyát, mivel valamiért a lap nem tudja bekapcsolni a VGA-t. Természetesen, ha IGU-ra állítom a BIOSt, akkor nem kell kivenni a VGA-t, akkor elég, ha átdugom az integráltba. De ezt gondolom tudod. Lényeg, hogy akkor a segítségeddel kiderítettem, hogy ez alaplapi hiba. 1.4-es BIOs-szal sem működött és az új 1.8-as bios-szal sem.
Ennyi a vége. Boltban rakattam össze, így részenként van gari, az alaplapra 36 hónap van, így még nyúzom egy kicsit és visszaviszem.
Nagyon köszönöm az időd és a segítséget, teljesen képben vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!