Miér nem bootol pendrivrol?
Figyelt kérdés
Windows 10 et akarok telepiteni media creatorral raktam ra a pendrivra winndowst a microsoft oldalárol de amikor bedugom es bekapcsolom megakad a boot menunél és nem megy továb csak ha kihuzom a pentrivot es resetelem akkor bootolja hddrol a wint.. De pendrivrol nem akarja2017. okt. 21. 15:48
1/7 A kérdező kommentje:
Es konkretan semit nem csinal a procihuto se megy
2017. okt. 21. 15:50
2/7 Liverpoolhungary válasza:
Töltsd le inkább torrent oldalról a legfrissebbet és Rufussal csináld a pendrive-ot. meg biosban állítsd elsődlegesnek a hdd résznél a pendrive-ot magától bebootol.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Tökéletesen működnie kellene a hivatalos telepítővel is, sz_r a pendrive-od.
5/7 A kérdező kommentje:
Inkábbvmaradok annal amit a microsoft ajanl
2017. okt. 21. 19:03
6/7 anonim válasza:
Kicsit bizarr lenne, hogy a Microsoft telepítő nem működik, de a torrentes igen.
Én tegnap előtt tettem fel USB 3.0-ás pendriveról a Windows 10 Home 64bit-es verziót, probléma nélkül. Szintén Media Creation Tool-al készült. Szerintem is a pendriveval lesz a baj, próbáld ki egy másikkal.
Mondjuk azért bizonyosodj meg arról, hogy az alaplap milyen Windowst támogat driveresen, mert állhatsz ott feltelepített Windowsal, ha se chipset, se audio, se lan, se semmi.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát fura a pendrive elössör nem érzékelte másik porton se majd kihuztam és be akkor már mutata hogy fat32 de a tarhelyet nem aztan megin ki be akkor már meg tudtam nezni es ures volt es igy szorakoztam több porton. Nehezen nyitotta meg ami rajta volt. Ujra raktam media creatorral 2x nem erzekelte amikor igen akkor sikerult. Megéri így bootolni errol a pendrivrol? Ja amugy az allaplapom tamogatja a win10 et
2017. okt. 21. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!