Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul a gépem?

Miért nem indul a gépem?

Figyelt kérdés
Van egy általam összerakott gép; i5-7500 processzor, 8gb corsair vengeance ram, gh-b250 ds3h alaplap, ám videokártyara meg nem telt.Bekapcsoláskor megy minden, majd szünetel és újra elindul és így tovább.Mivel elég béna voltam, nehany lab a foglalaton meghajlott.Az a kérdésem,hogy a videokártya hiánya vagy az elhajlott(egyébként visszahajlitgattam amennyire tudtam) labak okozzak ezt?

2017. okt. 16. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Na ez szopacs. Akkor most csak az alaplapi tűk hajlottak el? Nem tudom mi olyan nehéz egy processzor behelyezésében, mikor a 11 éves unokaöcsémnek sikerült. Nem bunkósságképpen mondom, de na...

Igen valószínű hogy a a kis érintkező tűk elhajlása okozza. Esetleg még annyit megtehetsz hogy kiszeded a ramot és széthúzol mindent és újra összekötöd a kábeleket. Ha nem jöhet egy új deszka.

2017. okt. 16. 19:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Az alaplapon lévő kis lábak hajlotak el, eltörni egyik sem tört el. egyébként meg igazad van, elég nagy szerencsétlen voltam. Csak azért kérdezem,mert ha videokártya nélkül nem indulna be úgyse,akkor még lenne esély, hogy az alaplap működik.
2017. okt. 16. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!