Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért mindig csak másodjára...

Fidzsig kérdése:

Miért mindig csak másodjára indul el a gépem?

Figyelt kérdés
Akárhányszor kikapcsolom és újra be szeretném indítani, mindig csak 2. alkalomra indul el. Elkezd tölteni elsőre is, de amikor bejön a vga képe, leáll. Másodjára ha újra benyomom teljesen jó minden.

2017. aug. 6. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Érdekes de ez a leállás mióta van? Új a VGA? Esetleg nagyobb teljesítményű alkatrészt vásároltál a gépedbe mostanában (VGA,CPU..)A biosz indításkor nem jelez hibát pl többször csipog vagy hoszabban mint eddig? Nekem volt hasonló hasonló problémám egy régi alaplappal de ott meghalt az alaplap.
2017. aug. 7. 18:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Minden ugyan az ahogy vettem, kb 2 hónapja csinalja, 1 éves a gép kb. Nem jelez ki semmi hibauzenetet, csak kattan egyet és leáll. Msi 970 4g gaming vga, i5 6500, B150m alaplap
2017. aug. 9. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha egy éves akkor irány szervíz.Gondolom még garanciás.Lehet a táp ha hallasz egy kattanást.Az is lehet hogy az alaplappal van baj.Például nekem az új alaplap nem indult el amíg nem cmosz-szoltam.:D
2017. aug. 10. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!