Fidzsig kérdése:
Miért mindig csak másodjára indul el a gépem?
Figyelt kérdés
Akárhányszor kikapcsolom és újra be szeretném indítani, mindig csak 2. alkalomra indul el. Elkezd tölteni elsőre is, de amikor bejön a vga képe, leáll. Másodjára ha újra benyomom teljesen jó minden.2017. aug. 6. 11:05
1/3 anonim válasza:
Érdekes de ez a leállás mióta van? Új a VGA? Esetleg nagyobb teljesítményű alkatrészt vásároltál a gépedbe mostanában (VGA,CPU..)A biosz indításkor nem jelez hibát pl többször csipog vagy hoszabban mint eddig? Nekem volt hasonló hasonló problémám egy régi alaplappal de ott meghalt az alaplap.
2/3 A kérdező kommentje:
Minden ugyan az ahogy vettem, kb 2 hónapja csinalja, 1 éves a gép kb. Nem jelez ki semmi hibauzenetet, csak kattan egyet és leáll. Msi 970 4g gaming vga, i5 6500, B150m alaplap
2017. aug. 9. 15:17
3/3 anonim válasza:
Ha egy éves akkor irány szervíz.Gondolom még garanciás.Lehet a táp ha hallasz egy kattanást.Az is lehet hogy az alaplappal van baj.Például nekem az új alaplap nem indult el amíg nem cmosz-szoltam.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!