Miért indul újra a gépem? Helló mindenki! Nem tudom miért de mostanában játék közben újraindul a gépem, netezéskor, filmnézegetéskor nem és nem tudok rájönni hogy ezt pontosan mi okozhatja. Gép tulajdonságai:
Figyelt kérdés
Gigabyte f2a88xm-hd3 alaplap, amd x4 740x proci a saját ventiével, 1x8gb 1600mh kingston hyperx black, sapphire rx550 4gb gddr5 videókari, corsair vs 450w táp. Mivel először a hőmérsékletre tippeltem Benchmark-ot futtatam de azzal semmi gond nem volt. Hőmérséklet figyelő programokat indítottam játék közben de az sem hozott eredményt mert mind a proci mind a vidkari megfelelő hőmérsékleten volt. Most ott vagyok hogy lehet az alaplap régisége miatt és mivel a vid kari az új így lehet az ütközik és BIOS frissítésen gondolkodom hátha.2017. aug. 15. 15:07
1/7 P.O.C. válasza:
Azért ennyire szarul nem szoktak BIOS-okat kiadni, hogy ilyen fatális hibákat csináljon. Főleg ha korábban jó volt ugyan ezzel a hardver konfiggal. Persze ettől még lehet alaplap hiba. Kék halált nem kapsz ilyenkor?
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs kék halál. Csak szimplán újraindul. A vid kari előtt egy asus hd 6670es 1 gb volt de annál is volt egy olyan hónap hogy csinálta ezt de elmult minden szoftver a legújabb van rajta csak a bios hoz nem nyúltam még.win10es oprendszer van még a gépen ez az info kimaradt
2017. aug. 15. 15:30
4/7 anonim válasza:
A videókártya nem fogyaszt többet a réginél, ha 2x annyit fogyasztana se lenne gond.
Nincs haverod akinek van asztalija és a tápot át lehetne tenni próbának? Ha nincs kiindulópont egyesével cserélgetni az alkatrészeket. Táppal kezdeném, nem azért mert kevés hanem mert gyanús ha csak úgy újraindul. Lehet elment benne valami.
5/7 A kérdező kommentje:
Én is a tápra tudok már csak gondolni. Vagy a proc hűtő nem szuperál elég jól, mert sikerült szereznem egy AIDA 64 progit amin egy stabilitás tesztet végeztem és ott proci hűtő 3300-as fordulaton 68-70 fokon volt a hőm.
2017. aug. 15. 16:05
6/7 anonim válasza:
cpu+fpu+cache be van kapcsolva mindhárom?
ha túlmelegszik visszavesz az órajelből, throttlingol, de nem indul újra.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget de valószínüleg a játék volt bug-os. Ez a játék a fernbus coach simulator steamről. A másik játék amivel ellenőriztem az a gta v high beállításokon 2 óra játék után se indult újra egyszer sem a gép!
2017. aug. 16. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!