Tudtok ajánlani notebookot többnyire netezésre, és nem új játékokra?
Játékok alatt GTA5-öt, Far Cry 4-et és ehhez hasonlóakat értek, nem Battlefield 1-et. Meg esetleg Wot. Ezeket sem ultra grafikán szeretném nyomni. A keret rá 180 000 forint. Eddig Lenovo Ideapadokat néztem, I7-es procival, nyolc giga rammal. Tudtok esetleg ajánlani ehhez hasonlót, vagy mondanátok erről véleményt?
És ez? Ne mondd már, hogy ezen itt nem fur el egy GTA 5 vagy egy wot. Mint mondtam, nem maxon akarok velük játszani és nem 0-24 ben
Azt az i7-et az általam linkelt i5 megeszi reggelire.
A másik a kijelző, ami TN, szörnyű betekintési szögekkel, katasztrófa a képe ha nem pont szemből nézed.
Amit linkeltem IPS paneles, már az megérné a felárat, de ott a 1050, ami egy alacsony fogyasztású, de brutál erős kártya notebook szinten.
Nem csak vételnél, de eladásnál is meglesz ez a mostani árkülönbség, sokkal jobban fogja tartani az árát ez garantált.
Vagy ez, ha van ismerős aki nevére kéred a számlát és 200k-n felüli részt visszaadja érte, akkor ez sem rossz választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!