Lenovo IdeaPad 310 80TV00NRHV típusú notebookot akarok venni. A hátrányaira lennék kíváncsi?
Dedikált 920MX 2GB van benne egyébként, nem integrált. Egy kis lépéssel azért jobb, mint az integrált, de csodát ne várj tőle. MOBA játékokhoz elmegy.
Egyébként meg ha nem játékra kell, akkor sulihoz tanulásra, filmezni, netezni bőven elég.
Nem tudom, hogy maga a laptop minősége milyen, de hardverileg ennyi pénzért már kapnál gtx 940mx kártyával laptopot.
Persze, ha egyáltalán nem akarsz rajta játszani, akkor meg ennyiért vehetnél FullHD-sat is
Szóval ha játékra akarod, akkor a 920mx a hátrány, mert ennyiért van jobb.
Ha a játék nem érint, akkor meg lehetne FullHD-s kijelzővel venni, mert böngészésre az integrált is vagy egy 920-940mx is elég FHD-ben.
Böngészésre, filmnézésre, irodai programok futtatására:
Valamilyen szinten játékra is:
Ezek az Acerek viszonylag elég jól is szólnak azt tudom, de a strapabíróságukról (hosszabb távra értem) egyik laptopnak se tudok nyilatkozni.
sziasztok,köszi a válaszokat!
full HD-s videók vágására használnám,(sony vegas), képszerkesztésre(photoshop), minimális játékra, valamint a legtöbb irodai szoftver kezelésére (microsoft család), emellett hd videók, filmek nézésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!