Milyen videokártyát válasszak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Rám maradt egy elég tűrhető Fujitsu előre összeállított gép.
A kérdésem az lenne, hogy milyen videokártyát válasszak bele, ami nem túl aránytalan sem árban sem teljesítményben.
i5 4750
8gb RAM
Köszi a válaszokat!
2017. okt. 4. 08:10
1/5 anonim válasza:
Esetleg leírhatnád hogy mennyi pénzt szánsz rá.
2/5 anonim válasza:
Szerintem 2db tesla p40 tökéletesen megfelel számodra.
3/5 A kérdező kommentje:
Szia! nem tudom, hogy mi a reális ár, 30-40-50? Ezért is kértem segítséget. Természetesen jó lenne ha minél olcsóbban jönne ki, de nem feltétlen az ár ami döntő, hanem a teljesítmény.
Annyi a célom, hogy pár újabb játékkal tudjak játszani normális minőségben.
2017. okt. 4. 08:32
4/5 anonim válasza:
A reális ár attól függ hogy mennyit nem sajnálsz rá és milyen igényeid vannak. Kis pénzből nem fullos grafikán egy gtx 1050 ti is jó, de ha pár évig mindent full hd max beállításokkal akarsz akkor egy gtx 1080 ti az ideális, persze ára is van.
5/5 anonim válasza:
vizsgáld meg a TÁPot is, mert nem mindegy, hogy egy videókártya 85W vagy 250W áramot használ!
De ami kell nekünk:
- büdzsé
- mit akarsz kezdeni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!