Milyen Videókártyát válasszak használtan a mai játékok HIGH vagy (medium) beállításon való futtatásához Full HD felbontáson?
Több variációt is szívesen várok, hiszen nem mindig van minden a használtpiacon. Esetleg újonnan is vennék csak úgy a maximum 45 ezer forintos keretem valószínűleg kevés lenne.
Alaplap: gigabyte f2a88xm-hd3
Proci: AMD a10 7700k
2x4GB Corsair ram (kit)
Nem kevés! Az a cpu mellé tökéletes lenne ez: Sapphire RX 460 Nitro+ 2GB 35.000 ingyen szállítás.
Mai játékokkal elbír (kb hd 7870 szint) csak újabb DX 12-es. Meg egye új garis.
rx 460-ból érdemesebb lenne a 4GB-osat venni
És most szóljatok le, hogy a 4GB-ot nem használja ki a kártya.
igen tudom. De hosszútávon jobb, mert ha annyit nem is, 2.5 GB-ot még kihasznál a kártya, a 4-ből ami viszont még jó.
Az én r7 370-es kártyám se lövi ki a 4GB-ot 3.0GB-ban megáll a fölé már FPS rovására mennek a dolgok.
#4 Énis a 4gb-os változat mellett vagyok. Vannak játékok amik már közepes beállítasokon 2gb-ot esznek. Szóval sosem gond ha kicsit több a vram.
Meg ha 2-3 év múlva elszeretne valaki adni egy rx460 2gb-os modellt, ki venné meg? Akkor már 4gb lesz a minimum. Szóval a jövőre sem árt gondolni. (Jó persze, ki akarna használtat venni amikor újanon is ilyen olcsó.. csak egy felvetés.)
De az a 2gb hamar eltud fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!