Mitől kapcsol ki a gépem? :S
Figyelt kérdés
A gépem gondol egyet és kikapcsol. Utána vissza sem kapcsol,csak ha áramtalanítom és ujra ráadom a 220-at. Nem telepítettem semmi új programot. Annyi történt,hogy feltettem a földről az asztalra a gépházat...Néztem Everest-el a hőmérsékletet,a HDD szépen melegszik,talán ez lehet a gond. De mitől,s mit tudok ellene tenni? (még annyi,hogy egy hónapja a videókártyám szállt el,csakúgy.A gép 6éves...)2010. máj. 27. 21:43
1/4 anonim válasza:
lehet h a hűtésed nem épp a legjobb..:))
ha már 6 éves a géped sztem nem ártana egy ujat venni, mert igy sok baj lesz még vele...:D
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a táp túlmelegedése okozza, talán egy portalanítást próbálj meg rajta, ha az nem segít, akkor tényleg új gép.
3/4 anonim válasza:
Ennek tápegység szaga van... Lehet, hogy a vga is emiatt ment tönkre. Ellenőriztesd le egy hozzáértővel mielőtt magával ránthat mást is, "jó" esetben az egész gépet
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. máj. 28. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!