Miért kapcsol ki magától a gépem (mindig) 5 perc után?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 12:26
3/8 anonim válasza:
szerintem azert /,mert felmelegedik a videokartyad es hogy ne mennyen tonkre igy inkabb kikapcsol!Nekem is csinalta! Aztan beszereltettem egy bazi nagy ventillatort es most huti mint az allat es nem kapcsol ki!
4/8 anonim válasza:
3 lehetőség van(a fent leírtak)
először tedd újra a gépet,ha a probléma fent áll akkor 1 venti, ha ez nem segít hardver
5/8 anonim válasza:
Ellenőrízd a CPU és a GPU hőfokokat, AIDA64 / Everest-ben (Lesz benne egy olyan rész, hogy számítógép : érzékelő ott tudod megnézni). Valószinü melegedés esetleg vírus is okozhatja. Mikor leáll, kiír valamit? Vagy csak elsötétül a kép és puff leáll? Vagy hogy kapcsol ki?
6/8 A kérdező kommentje:
elsotetul a kepernyo majd ujraindul de sose jon be a gep mindig ujra es ujra indul de kozben a kepernyo sotet
2011. júl. 20. 17:08
7/8 anonim válasza:
Leállás
Leállásnál a tápegységet kell elsődlegesen ellenőrizni, emellett a melegedés is közrejátszhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!