Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amd radeon driver telepítés...

Amd radeon driver telepítés után nem jön vissza a gépem hibernálásból, lefagy, mit csináljak?

Figyelt kérdés

most telepitettem a legújabb drivert az AMD RADEION kártyámhoz. Minden jól megy, kivéve, hogyha hibernálom a gépet, akkor nem tudom visszahozni, mert tölt, tölt, majd fekete képernyő, kurzor villog, és ez így marad.

Furcsa, mert egy éve ugyanilyen problémáim voltak.

Windows 7, 64 bites. AMD Radeon R7 M260

2017. szept. 22. 14:29
 1/6 A kérdező kommentje:
+ És azelőtt semmilyen driver nem volt neki fent, csak amit a Windows magától felrakott. Valamint a ventillátor elég erőteljesen felpörgött először, amikor ez történt.
2017. szept. 22. 14:32
 2/6 LeonScottKennedy ***** válasza:
Válts Nvidia kártyára.
2017. szept. 22. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Display driver Uninstallal töröld az előzőt és a gyártó oldaláról garantáltan a rendszerednek megfelelø drivert tedd fel.Aki írta válts Nvidiára hülyeség.Ja az Mbetű a Mobilt jelenti?Laptopod van?Akkor sztem a gond(ha van a gyártò honlapján hogy vagy a dedikált-integrált közti váltást segítő driver nincs telepítve,vagy nézd meg az eszközkezelőben hogy a videokártyák menüpontban a radeon mellett mi szerepel.Ha egy Szabványos VGA gfafikus adapter akkor az az integrált videokártyád lesz.Fontos hogy laposoknál(asztaliktól eltérően ahol a Nincs Pcie x16Vga akkor az integráltat,ha van benne akkor csak a dedikáltat használja,akkor automatikusan le is tiltja az igpt.És asztaliknál nem is látod olyankor az IGPT.)De laptopoknál ha van dedikált Vga akkor is fontos hogy az integrált vganak is fel legyen rakva a drivere a gyártó honlapjáról,mert a dedikált csak nagyon terhelés(Hd film,youtube,játék,videovágás kapcsol be,akkor az integrált dolgozik.És az Aeroért is ő felel.Kukkantsd meg az eszközkezelőt.
2017. okt. 10. 23:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Első hülyeséget írt.
2017. okt. 10. 23:57
 5/6 anonim ***** válasza:
És ha más driverek is hiányoznak azokat is pótold
2017. okt. 10. 23:57
 6/6 A kérdező kommentje:
nyilván pontosan azt a drivert tettem fel, ami a kártyáé. Sőt, megengedtem neki, hogy detektálja is. Ha ő detektálja félre, akkor bajban vagyunk :)
2017. okt. 11. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!